ΑρχικήinetΠολυτελές EV μπορεί εύκολα να απομακρύνει το χιόνι από πάνω του!

Πολυτελές EV μπορεί εύκολα να απομακρύνει το χιόνι από πάνω του!

Η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) αναπτύσσεται ραγδαία και η τελευταία πρόταση της Nio, το ET9, αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης τάσης στα premium EV.

Nio ET9

Με τιμή στα 112.000 $, είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί μάρκες όπως η Porsche και άλλες πολυτελείς εταιρείες. Αλλά τι κάνει το ET9 να ξεχωρίζει σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο;

Διαβάστε επίσης: EV Jeep Wrangler: Δεν αναμένεται σύντομα, έρχεται όμως ένα off-road EV

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά του ET9 είναι η ικανότητά του να απομακρύνει το χιόνι χάρη σε μια έξυπνη λειτουργία, γνωστό ως Skyride, το οποίο επιτρέπει στο όχημα να εκτελεί πολύ γρήγορες κινήσεις, παρόμοιες με αυτές, που ένα σκυλάκι τινάζει το νερό από πάνω του.

Όταν ενεργοποιηθεί, το ET9 μπορεί να κουνιέται μπρος-πίσω, απομακρύνοντας αποτελεσματικά το χιόνι από τις επιφάνειές του, όπως το παρμπρίζ, η οροφή και τα παράθυρα. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση διασφαλίζει ότι το όχημα διατηρεί την ορατότητα και την κινητικότητα ακόμη και σε χιονοπτώσεις, προσθέτοντας στην πολυτέλεια και την άνεση της εμπειρίας EV.

Το ET9 προσφέρει επίσης μια ευρύχωρη καμπίνα, εξοπλισμένη με δίσκο 360 μοιρών για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων και ένα “executive bridge”. Αλλά δεν είναι μόνο η άνεση που το κάνει να ξεχωρίζει. Το ET9 διαθέτει ελαφριά τεχνολογία μπαταρίας και κινητήρα, υποσχόμενη αυτονομία 158 μιλίων με φόρτιση μόλις πέντε λεπτών.

Δείτε ακόμη: Πώς θα ονομάζεται το πρώτο EV της XPeng;

Η Nio αντιμετωπίζει σοβαρά τα ηλεκτρικά οχήματα (EV). Μετά την επιτυχία της στην Κίνα και την Ευρώπη, η εταιρεία στοχεύει την αμερικανική αγορά έως το 2025. Το όραμα του Διευθύνοντος Συμβούλου για τις ΗΠΑ, Ganesh Iyer, είναι ξεκάθαρο: θέλει τα αυτοκίνητα της Nio να γίνουν μέρος της καθημερινότητας στους δρόμους της Αμερικής.

Η Nio επαναπροσδιορίζει την ευκολία με περίπου 2.000 σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών παγκοσμίως, όπου οι οδηγοί μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξαντλημένες μπαταρίες τους με πλήρως φορτισμένες μέσω μιας απλής φωνητικής εντολής. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη φόρτιση των EV.

Nio ET9

Διαβάστε περισσότερα:Τα eVTOL της Archer Aviation βγαίνουν εκτός αεροδρομίου

Ένα EV όπως το ET9 συνοδεύεται από σημαντικά προνόμια. Οι αγοραστές μπορούν να επωφεληθούν από φορολογικές ελαφρύνσεις έως και 7.500 δολάρια (~6.980€) και να εξοικονομήσουν περαιτέρω με μειωμένο κόστος καυσίμων και συντήρησης. Επιπλέον, η επιλογή ενός EV σημαίνει σημαντικά λιγότερη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Πηγή: foxnews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS