ΑρχικήinetΕπιλέξτε πολλαπλά στοιχεία με μία απλή χειρονομία iPhone

Επιλέξτε πολλαπλά στοιχεία με μία απλή χειρονομία iPhone

Το iPhone σας διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες αφής και χειρονομιών που μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τις εφαρμογές. Ορισμένα, όπως το ζουμ, είναι αρκετά γνωστά ώστε να έχουν γίνει δεύτερη φύση, ενώ άλλα είναι λιγότερο προφανή, όπως αυτό που εξηγούμε παρακάτω.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Δείχνει την ώρα ακόμη κι όταν εξαντληθεί η μπαταρία

χειρονομία iPhone

Σύρετε με δύο δάχτυλα για να επιλέξετε πολλαπλά στοιχεία

Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές iPhone όπου συνήθως αγγίζετε κάθε μεμονωμένο στοιχείο σε μια λίστα για να το επιλέξετε – για παράδειγμα τα email στα Εισερχόμενά σας – ήρθε η ώρα να απλοποιήσετε λίγο την διαδικασία και να υιοθετήσετε αυτήν την χειρονομία.

Δείτε ακόμα: Το foldable iPhone θα μπορούσε να έχει μία μόνο οθόνη

Αυτή η δυνατότητα χειρονομίας σάς επιτρέπει να επιλέγετε (ή να αποεπιλέγετε) εύκολα πολλά στοιχεία σε εφαρμογές όπως Επαφές, Αλληλογραφία, Μηνύματα, Φωνητικές σημειώσεις, Σημειώσεις και οποιαδήποτε εφαρμογή στο iPhone σας που παραθέτει πολλά στοιχεία. Να πώς δουλεύει:

  • Ανοίξτε μια εφαρμογή όπου υποστηρίζεται η επιλογή πολλαπλών στοιχείων.
  • Αγγίξτε παρατεταμένα την οθόνη με δύο δάχτυλα ταυτόχρονα.
  • Ενώ κρατάτε και τα δύο δάχτυλα στην οθόνη, σύρετέ τα προς τα κάτω (ή πάνω) για να επιλέξετε πολλαπλά στοιχεία. Τα στοιχεία θα επισημαίνονται για να υποδείξουν ότι είναι επιλεγμένα.
  • Μόλις επιλεγούν τα επιθυμητά στοιχεία, μπορείτε να εκτελέσετε ενέργειες όπως η μετακίνηση, η διαγραφή ή η οργάνωσή τους.

Δείτε επίσης: iOS 18: Προσθέτει Pop-Out Bezel κινούμενα σχέδια όταν πατάτε τα κουμπιά του iPhone

Αυτή η απλή αλλά ισχυρή χειρονομία του iPhone, βελτιστοποιεί τη ροή εργασίας σας, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια κατά το χειρισμό πολλών αντικειμένων.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS