ΑρχικήinetΗ σύνδεση του "The Acolyte" με το σύμπαν του Star Wars

Η σύνδεση του “The Acolyte” με το σύμπαν του Star Wars

Το “The Acolyte” ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα έργα του Star Wars λόγω της τοποθέτησής του εκατό χρόνια πριν από την τριλογία του prequel και της εστίασής του σε νέους χαρακτήρες και εξερευνήσεις.

The Acolyte

Παρά τις νέες κατευθύνσεις, υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες συνδέσεις με το σύμπαν του Star Wars.

Διαβάστε περισσότερα: Νέο Τρέιλερ Star Wars: Hunters – Τον Ιούνιο στα Switch, iOS, Android

Η σειρά διαδραματίζεται την εποχή της High Republic και υποτίθεται ότι μόνο ένας χαρακτήρας από τα μυθιστορήματα και κόμικς της εποχής θα εμφανιζόταν, η Vernestra Rwoh. Ωστόσο, σε μια σκηνή στον ναό των Τζεντάι στο Κορουσκάντ, εκτός από τη Vernestra, βλέπουμε και τον Ki-Adi-Mundi, έναν μελλοντικό μέλος του Συμβουλίου των Τζεντάι, σε ένα cameo. Η εμφάνιση του Ki-Adi-Mundi, αν και φευγαλέα, εγείρει πολλά ερωτήματα, κυρίως σχετικά με την ηλικία του και τη διάρκεια της θητείας του στο Συμβούλιο των Τζεντάι.

Δείτε ακόμη: ‘What If’: Εμπειρία Marvel για το Apple Vision Pro

Σύμφωνα με την παλιά εκδοχή του Expanded Universe, οι άνδρες Cerean, όπως ο Ki-Adi-Mundi, γερνούσαν γρήγορα σε σύγκριση με τις γυναίκες ομόλογούς τους. Το “The Acolyte” υποδεικνύει ότι ο Ki-Adi-Mundi μπορεί να ήταν 130 με 150 ετών κατά την εποχή των Πολέμων των Κλώνων. Αυτή η εκτίμηση ηλικίας θέτει ερωτήματα σχετικά με τη διάρκεια συμμετοχής του στο Συμβούλιο των Τζεντάι και γιατί δεν υπάρχουν όρια θητείας για τα μέλη του Συμβουλίου.

Η παρουσία του Ki-Adi-Mundi στο “The Acolyte” δεν κυριαρχεί στην αφήγηση του επεισοδίου, σε αντίθεση με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ή την Αχσόκα Τάνο στο “The Mandalorian”. Πρόκειται για ένα cameo που δεν αποσπά την προσοχή από την κύρια ιστορία.

Acolyte

Δείτε επίσης: Το πακέτο Apple TV+, Netflix και Peacock με μειωμένη τιμή

Σε γενικές γραμμές, το “The Acolyte” εισάγει ανανεωμένα στοιχεία στο σύμπαν του Star Wars, ενώ παράλληλα διατηρεί διακριτές συνδέσεις με τους γνωστούς χαρακτήρες και την ευρύτερη μυθολογία.

Πηγή: gizmodo

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS