ΑρχικήGamingΝέο Παιχνίδι για το Switch Βάζει την Too Kyo Games σε Χρέη

Νέο Παιχνίδι για το Switch Βάζει την Too Kyo Games σε Χρέη

Too Kyo Games
The Hundred Line
Danganronpa

Οι Δημιουργοί του Danganronpa, Too Kyo Games, Φαίνεται να Έχουν Χρέη λόγω του Νέου Παιχνιδιού The Hundred Line – Last Defence Academy για το Switch!

Το εξαιρετικά υποσχόμενο The Hundred Line – Last Defence Academy αποκαλύφθηκε από την Too Kyo Games και τον εκδότη Aniplex κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης Direct της Nintendo.

Δείτε επίσης: Baten Kaitos I & II HD Remaster: Τώρα διαθέσιμο για PC!

Το παιχνίδι γεννήθηκε από μια συνεργασία μεταξύ του συγγραφέα της σειράς Danganronpa, Kazutaka Kodaka, και του δημιουργού του Zero Escape, Kotaro Uchikoshi, και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Ωστόσο, σύμφωνα με μια συνέντευξη με το Famitsu, φαίνεται ότι το έργο αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες κατά την ανάπτυξή του, βάζοντας τελικά την Too Kyo Games σε χρέη.

Too Kyo Games
The Hundred Line
Danganronpa

Η ανάπτυξη του έργου φέρεται να ξεκίνησε λίγο μετά τη δημιουργία της Too Kyo Games το 2017, αλλά μετά την αποτυχία μιας συμφωνίας εκδόσεων, έγιναν ριζικές αλλαγές στο παιχνίδι. Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως ένα έργο κλίμακας indie, τώρα απαιτούσε σημαντικά περισσότερες επενδύσεις.

Δείτε ακόμα: Overwatch 2 Σεζόν 11: Νέα SuperHero και Lifeguard Skins

Έτσι, πριν καταλήξει στην Aniplex, η Too Kyo Games πήρε ένα δάνειο για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, και καθώς τα μέλη της Too Kyo δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο κεφάλαιο μέσω της πώλησης μετοχών, το στούντιο βυθίστηκε σε χρέη. Ευτυχώς, η Aniplex ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί με την ομάδα, αν και η Too Kyo Games φέρεται να βρίσκεται ακόμα σε χρέη μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Elden Ring: Οι Απόψεις του Miyazaki για το Co-Op

Είναι καλό λοιπόν που το παιχνίδι φαίνεται αρκετά καλό. Συνδυάζοντας στρατηγικά στοιχεία RPG με τις κλασικές αλληλεπιδράσεις visual novel από τη σειρά Danganronpa, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα καθώς πλησιάζουμε την κυκλοφορία του το 2025.

Ας υπενθυμίσουμε την πλοκή:

Παρουσιάζουμε ένα νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς της σειράς Danganronpa! Ο Takumi Sumino ζούσε μια αδιάφορη ζωή μέχρι που αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην Last Defense Academy. Η αποστολή του: Να προστατεύσει το σχολείο από μυστηριώδεις εχθρούς γνωστούς ως School Invaders για 100 ημέρες. Ως Takumi, ανακαλύψτε την αινιγματική αλήθεια του σχολείου μαζί με 15 συντρόφους του, καθένας από τους οποίους θέλει να ανακτήσει τις χαμένες καθημερινές του ζωές. Εξερευνήστε το σχολείο, προετοιμαστείτε για μάχες με τους φίλους σας και στη συνέχεια αντιμετωπίστε τα εισβάλλοντα πλάσματα σε στρατηγικές μάχες RPG.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS