ΑρχικήUpdates38.000 άτομα στη λίστα αναμονής του Range Rover Electric!

38.000 άτομα στη λίστα αναμονής του Range Rover Electric!

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Range Rover – το Range Rover Electric – αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μέσα στη χρονιά.

Range Rover Electric

Με περισσότερους από 38.000 υποψήφιους αγοραστές, η λίστα αναμονής του Range Rover Electric έχει διπλασιαστεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθώς οι προσδοκίες αυξάνονται.

Η λίστα αναμονής του Range Rover Electric ξεπέρασε τις 38 χιλιάδες.

Δείτε σχετικά: Πολυτελές EV μπορεί εύκολα να απομακρύνει το χιόνι από πάνω του!

Μετά το ξεκίνημα των παραγγελιών τον Δεκέμβριο, η Range Rover είναι έτοιμη να αποκαλύψει επιτέλους το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα. Περιγραφόμενο ως το «πιο αθόρυβο και εκλεπτυσμένο Range Rover που έχει δημιουργηθεί ποτέ», το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει ήδη εντυπωσιάσει.

Τον Φεβρουάριο, η JLR ανέφερε ότι το Range Rover EV «προκαλούσε ήδη έντονο ενδιαφέρον», με πάνω από 16.000 αγοραστές στη λίστα αναμονής, ένας αριθμός που έχει ήδη διπλασιαστεί.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών 2024 την Τρίτη, η JLR αποκάλυψε ότι η λίστα αναμονής του Range Rover Electric είχε φτάσει στις 38.000, σημειώνοντας αύξηση 137% από τις 16.000 που αναφέρθηκαν τον Φεβρουάριο.

Η JLR ανέφερε ότι το ηλεκτρικό SUV έχει συγκεντρώσει πάνω από 186 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι αγοραστές ανυπομονούν για το πρώτο ηλεκτρικό Range Rover.

Είχαμε την πρώτη μας ματιά στο ηλεκτρικό SUV μετά την αποκάλυψη των αρχικών εικόνων τον Απρίλιο. Το κατάμαυρο πρωτότυπο είναι αναμφισβήτητα ένα Range Rover προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα: Kia: Οι πωλήσεις των EV διπλασιάστηκαν τον Μάιο

Η Range Rover ισχυρίζεται ότι το νέο εσωτερικό σύστημα EV θα της επιτρέψει να ξεπεράσει τις γνωστές της επιδόσεις σε επιφάνειες με χαμηλό traction. Αυτό θα εξασφαλίσει ικανότητες για κάθε έδαφος, κάθε καιρό και κάθε επιφάνεια.

Ως το πρώτο εμπορικό σήμα, το EV διαθέτει ένα νέο traction σύστημα ελέγχου για βελτιωμένη απόδοση σε ολισθηρές συνθήκες.

Πριν από το επίσημο ντεμπούτο της, η Range Rover δοκιμάζει το όχημα σε ακραίες καιρικές συνθήκες για να διασφαλίσει ότι ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα των πελατών.

Range Rover Electric

Η Range Rover υποστηρίζει ότι το ηλεκτρικό της SUV μπορεί να περάσει μέσα από 85 εκατοστά (33,5 ίντσες) νερού, ξεπερνώντας τα GMC Hummer EV (81 εκατοστά) και Toyota Land Cruiser (70 εκατοστά).

Δείτε επίσης: EV Jeep Wrangler: Δεν αναμένεται σύντομα, έρχεται όμως ένα off-road EV

Το ηλεκτρικό Range Rover αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι τα τέλη του 2024. Θα ανταγωνιστεί άλλα πολυτελή SUV, όπως το Porsche Macan EV, το Jeep Wagoneer S και το Tesla Model Y.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS