ΑρχικήGamingHello Kitty Island Adventure: Το 2025 Κυκλοφορεί Παντού

Hello Kitty Island Adventure: Το 2025 Κυκλοφορεί Παντού

Hello Kitty Island Adventure

Το Hello Kitty Island Adventure επεκτείνεται από το Apple Arcade σε όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες εκτός από το Xbox του χρόνου. Έρχεται στο Nintendo Switch, PS4, PS5 και PC.

Του χρόνου, οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Sanrio θα μεταφερθούν πέρα από τα iPhones και iPads σας. Το Hello Kitty Island Adventure, το χαλαρωτικό παιχνίδι κοινότητας που έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2023 στο Apple Arcade, επεκτείνεται επιτέλους το 2025 στο Nintendo Switch και PC ως χρονικά αποκλειστικό πριν κυκλοφορήσει στο PS4 και PS5.

Δείτε επίσης: Kunitsu-Gami: Παιχνίδι της Capcom, Κόντρα στις Σύγχρονες Τάσεις

Αξιοσημείωτα απόν είναι το Xbox. Αλλά ακόμα και η κυκλοφορία του παιχνιδιού πέρα από το Apple Arcade είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους φαν της Sanrio εκτός του οικοσυστήματος της Apple. Το Hello Kitty Island Adventure είναι το είδος της χαλαρωτικής, χαμηλού κινδύνου εμπειρίας περιήγησης σε ένα ήρεμο νησί κάνοντας διασκεδαστικές εργασίες που ταιριάζει καλά με τους αγαπητούς χαρακτήρες της Sanrio.

Hello Kitty Island Adventure

Οι φαν συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι, με πάνω από 40.000 άτομα στο επίσημο Discord του, δήλωσε η Chelsea Howe, διευθύντρια προϊόντος στη Sunblink. Πιστώνει τους χαρακτήρες και την μοναδικότητα του παιχνιδιού — που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα στυλ Sanrio, να περιπλανηθείτε σε δυναμικά διαφορετικές περιοχές, να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να κατασκευάσετε και να δημιουργήσετε — για τη δημοτικότητά του.

Δείτε ακόμα: Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake έρχεται το 2026

Νομίζω ότι πάντα λαμβάνουμε αρχική έκπληξη [για το παιχνίδι]. Αν είναι φαν της Sanrio, δεν έχουν ξαναδεί ένα παιχνίδι σαν αυτό,” είπε η Howe. “Δεν έχουν δει ποτέ μια ευκαιρία όπου μπορούν πραγματικά να γνωρίσουν τους χαρακτήρες και να συνδεθούν με τους χαρακτήρες, να βιώσουν τα παρασκήνια των χαρακτήρων.

Hello Kitty Island Adventure

Η Sunblink έχει επίσης κρατήσει τους φαν χαρούμενους με τακτικές επεκτάσεις περιεχομένου. Το Hello Kitty Island Adventure κυκλοφόρησε με πάνω από 30 ώρες περιεχομένου για τους παίκτες, και το στούντιο Sunblink έχει κρατήσει τους φαν απασχολημένους προσθέτοντας περιεχόμενο σε τακτική βάση — ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, νέα χαρακτηριστικά σε μια μεγάλη ενημέρωση κάθε έξι εβδομάδες — που έχει αυξήσει το παιχνίδι σε περίπου 80 ώρες τώρα.

Δείτε επίσης: Diablo 4 Vessel of Hatred: Το Trailer ίσως σας τραυματίσει ψυχικά

Με την πρώτη ματιά, το Hello Kitty Island Adventure μοιάζει πολύ με το βασιλιά των χαλαρών παιχνιδιών που το προηγήθηκε, το Animal Crossing New Horizons. Τα παιχνίδια έχουν παρόμοιο σκηνικό νησιού και κοινότητα. Αλλά το Hello Kitty Island Adventure έχει διακριτικά στοιχεία που εκπλήσσουν τους φαν, λέει η Howe, όπως η ανοιχτή κόσμος. Υπάρχουν βιομάδες και χαρακτηριστικά του νησιού όπως ερείπια προς εξερεύνηση, που περιέχουν υπόγεια δωμάτια παζλ και λογικής. Και αντί να πληρώνετε ένα χρέος σε έναν ύποπτο ιδιοκτήτη ρακούν, ο κύριος μηχανισμός είναι να αναβαθμίζετε τις φιλίες σας με την Hello Kitty, τον Chococat, τον Cinnamoroll και άλλους χαρακτήρες της Sanrio.

Hello Kitty Island Adventure

Ήταν πολύ σημαντικό για μας να συνδυάσουμε σκόπιμα τα στοιχεία του ανοιχτού κόσμου με τα στοιχεία της χαλαρής προσομοίωσης ζωής και να συνεχίσουμε να περπατάμε αυτή τη γραμμή παρά τις συγκρίσεις με το Animal Crossing,” είπε η Howe.

Hello Kitty Island Adventure

Ένας άλλος τρόπος που διαφέρει από το Animal Crossing New Horizons: Δεν θα πρέπει να παραμετατρέψετε το ρολόι της κονσόλας σας για να ξεγελάσετε το παιχνίδι να νομίζει ότι είναι νωρίτερα ή αργότερα, κάτι που οι φαν ονόμαζαν “ταξίδι στο χρόνο”.

Δείτε ακόμα: Η Αποκάλυψη του Dragon Age: The Veilguard Απογοήτευσε

Hello Kitty Island Adventure

Μην το κάνετε. Το κάνατε στο Animal Crossing. Μην το κάνετε σε αυτό το παιχνίδι,” γελάει η Howe. Αυτό δεν είναι μια υπόσχεση τιμωρίας — αν ταξιδέψετε στο χρόνο, θα χάσετε γεγονότα σε πραγματικό χρόνο, πιθανώς κλειδώνοντάς σας έξω από νέο περιεχόμενο. Ναι, το ίδιο περιεχόμενο που η Sunblink προσθέτει κάθε λίγες εβδομάδες.

Hello Kitty Island Adventure

Αυτό περιλαμβάνει εντός παιχνιδιού γεγονότα συνδεδεμένα με διακοπές, όπως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που όλοι οι παίκτες θα βιώσουν ταυτόχρονα. Τώρα που το παιχνίδι έρχεται σε άλλες πλατφόρμες πέρα από τις συσκευές της Apple, η Sunblink αντιμετωπίζει την επιπλέον πρόκληση να ενημερώνει πολλαπλές πλατφόρμες ταυτόχρονα. Θα το κάνει αυτό κυκλοφορώντας τις ενημερώσεις της έκδοσης Apple Arcade με τον ίδιο ρυθμό, ενώ θα δέσει αρκετές σε μεγαλύτερες ενημερώσεις για τις κονσόλες και το PC.

Δείτε επίσης: Gears E-Day: Νέο Τρέιλερ, Νέα Μουσική, Νέα Εποχή!

Η Howe λέει ότι η Sunblink ακούει τους φαν της και έχει προσθέσει χαρακτηριστικά ή έκανε αλλαγές με βάση αυτά που έχουν προτείνει. Μερικές φορές αυτό σημαίνει την εισαγωγή χαρακτηριστικών που είναι παρόμοια με εκείνα στο Animal Crossing, και άλλες φορές είναι η αφαίρεση ενοχλητικών χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, το παιχνίδι δεν έχει όρια αποθέματος: “Αυτό ήταν το νούμερο ένα πράγμα που ήταν μια τεράστια απογοήτευση για μένα προσωπικά στο Animal Crossing και για πολλούς άλλους,” είπε η Howe.

Ένα άλλο πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα επεξεργασίας της καμπίνας του χαρακτήρα σας στο νησί, φιλική προς το TikTok. Αν οι φίλοι παρακολουθούν, μπορούν να στείλουν emoji και να δώσουν άλλα ζωντανά σχόλια ενώ διακοσμείτε. “Αν ένα από τα υψηλά επίπεδα κίνητρα σας είναι η αυτο-έκφραση, και αν θέλετε να είναι μια κοινωνική εμπειρία, όσο περισσότερο μπορείτε να επιτρέψετε τη συνεργατική αυτο-έκφραση τόσο το καλύτερο,” είπε η Howe.

Δείτε ακόμα: Το Sonic x Shadow Generations κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου

Hello Kitty Island Adventure

Όλη αυτή η μη-ανταγωνιστική, φιλία και φροντίδα εστιασμένη στο παιχνίδι έρχεται στις κονσόλες και το PC για μια αδιευκρίνιστη τιμή, αλλά η Sunblink έχει διατηρήσει ένα άλλο χαρακτηριστικό από το Apple Arcade: χωρίς μικρο συναλλαγές. Αντίθετα, υπάρχει ένας συνδυασμός δωρεάν και πληρωμένων ενημερώσεων, που η Sunblink πιστεύει ότι θα συντονιστεί καλύτερα με τη βάση των φαν. “Είναι σίγουρα όλα για να διασφαλιστεί ότι αισθάνεται πως αξίζει την αξία που παρέχετε,” είπε η Howe.

Δείτε επίσης: COD: BLACK OPS 6 – Εκδόσεις & Προπαραγγελίες

Οι φαν των χαλαρών παιχνιδιών θα έχουν άλλη μια επιλογή όταν το Hello Kitty Island Adventure έρθει σε πολλαπλές πλατφόρμες του χρόνου, και η Howe τόνισε ότι οι παίκτες θα υπαγορεύσουν πόσο θα συνεχίσει το παιχνίδι.

Το βλέπουμε ως την αρχή, όχι το τέλος. Αυτό είναι ένα ζωντανό παιχνίδι. Έχουμε τουλάχιστον δύο χρόνια σχέδιο μπροστά μας,” είπε η Howe. “Όσο οι άνθρωποι το απολαμβάνουν, το αγαπούν και το παίζουν, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να το διατηρούμε.

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS