ΑρχικήinetΗ AT&T κλείνει το φόρουμ της κοινότητας των συνδρομητών της

Η AT&T κλείνει το φόρουμ της κοινότητας των συνδρομητών της

Η AT&T θα κλείσει τον δημοφιλή ιστότοπο φόρουμ της κοινότητας των συνδρομητών της, μετά από πολλά χρόνια υπηρεσίας. Οι άνθρωποι συνήθως πηγαίνουν εκεί για να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου τους, τις προσφορές, τις τιμές προγραμμάτων, τις τεχνικές δυσκολίες ή τις δυσκολίες λογισμικού που αντιμετώπιζαν.

Δείτε επίσης: AT&T: Καθυστερεί την παράδοση Microsoft 365 email λόγω spam επιθέσεων

AT&T φόρουμ

Το φόρουμ σημειώνει τη δραστηριότητα σε καθημερινή βάση, με σχεδόν 890.000 δημοσιεύσεις από την ίδρυσή τους, και υπάρχουν χρήστες εκεί με τιμητικά σήματα συμμετοχής, αντιδράσεις και όλα τα άλλα στοιχεία ενός καλού και πολύτιμου φόρουμ κοινότητας.

Το Φόρουμ της Κοινότητας θα κλείσει στις 27 Ιουνίου 2024. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση att.com/support για όλες τις ανάγκες υποστήριξης“, αναφέρει η προειδοποίηση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας τώρα, υποδεικνύοντας ότι οι χρήστες του κοινοτικού φόρουμ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν σχετικά αργό και δυσκίνητο υπάλληλο στο κανάλι υποστήριξης πελατών.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας στο Light Reading, όλα θα είναι προς όφελος της πελατειακής βάσης της AT&T.

Δείτε ακόμα: FCC: Πρόστιμο σε mobile carriers για κοινή χρήση δεδομένων τοποθεσίας

Μάλλον δεν υπάρχει άμεση σύνδεση, αλλά η AT&T μόλις ακολούθησε την αύξηση της τιμής του σχεδίου της T-Mobile και ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τη μηνιαία πληρωμή των παλιών της πλάνων κατά 10 $/μήνα.

Περιττό να πούμε ότι οι συνδρομητές της AT&T σε παλαιότερα προγράμματ που λάτρευαν τα συμβόλαιά τους δεν είχαν ενθουσιαστεί με την απόφαση και κάποιοι πήγαν στα Φόρουμ της Κοινότητας για να μιλήσουν σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών του προγράμματος.

Ωστόσο, η απόφαση να κλείσει ο ιστότοπος του φόρουμ της κοινότητας και να μεταφερθεί η 1,6 εκατομμύρια ισχυρή βάση χρηστών του στο κανονικό κανάλι υποστήριξης AT&T, πιθανότατα ελήφθη πολύ νωρίτερα από την ανακοίνωση για την αύξηση της τιμής των παλιών προγραμμάτων.

Δείτε επίσης: AT&T: Τελικά, η παραβίαση δεδομένων επηρεάζει 51 εκατ. πελάτες

Η AT&T επιδιώκει να μειώσει το κόστος και να αυξήσει τα έσοδα, και πρόσφατα ανακοίνωσε ένα 3ετές σχέδιο για εξοικονόμηση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε δαπάνες, επομένως το κλείσιμο των κοινοτικών φόρουμ είναι πιθανώς απλώς παράπλευρη απώλεια από την αναδιάρθρωση του επιχειρηματικού κόστους, και όχι κάποιο δόλιο σχέδιο να φιμώσουν τους εγγεγραμμένους συνδρομητές του προγράμματος εν μέσω των αυξήσεων των τιμών.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS