ΑρχικήGamingBeyond Good & Evil - Κυκλοφορεί Παντού στις 25 Ιουνίου

Beyond Good & Evil – Κυκλοφορεί Παντού στις 25 Ιουνίου

Beyond Good & Evil

Η 20η Επετειακή Έκδοση του Beyond Good & Evil κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC (μέσω Ubisoft Store, Steam και Epic Games Store), Amazon Luna και GeForce Now, και θα περιλαμβάνεται από την πρώτη ημέρα με συνδρομή Ubisoft+ Premium.

Δείτε επίσης: Το Demo και η Πρώτη Επαφή με το Black Myth: Wukong

Φέρνοντας πίσω το πρωτοποριακό κλασικό παιχνίδι περιπέτειας με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, η Beyond Good & Evil 20th Anniverasy Edition περιλαμβάνει ενημερωμένα γραφικά που τρέχουν σε ανάλυση έως και 4K και 60 FPS, ενημερωμένα χειριστήρια και χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής, ένα νέο κυνήγι θησαυρού στο παιχνίδι και Λειτουργία Speedrun, καθώς και μια ειδική επετειακή γκαλερί. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη μια φυσική έκδοση και Συλλεκτική Έκδοση μέσω της Limited Run Games, με προπαραγγελίες να ανοίγουν στις 12 Ιουλίου.

Ως Jade – μια άπορη νεαρή φωτογράφος/φύλακας φάρου/φροντιστής ορφανών/μαχητής πολεμικών τεχνών – οι παίκτες θα ξεκινήσουν μαζί με τον θετό θείο της Pey’j για να εξερευνήσουν την Hillys, έναν υδάτινο πλανήτη υπό συνεχή απειλή από τους εξωγήινους DomZ. Αρχικά, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφικές ικανότητες της Jade για να τεκμηριώσει την τοπική άγρια ζωή και να κερδίσει αρκετά χρήματα για να κρατήσει τα φώτα αναμμένα, οι δύο σύντομα βρίσκονται να στρατολογούνται από ένα μυστικό δίκτυο ειδήσεων που εργάζεται για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τις επιθέσεις των DomZ.

Δείτε ακόμα: Astro Bot: Εξερευνώντας τον Κόσμο του Νέου Platformer της Sony

Ενσωματώνοντας ένα gameplay μείγμα από διάφορα είδη, το Beyond Good & Evil επιτρέπει στους παίκτες να χτυπούν εξωγήινους με το ραβδί daï-jo της Jade σε ρευστές μάχες, να περνούν κρυφά από φονικούς φρουρούς σε έντονες σκηνές μυστικότητας και να πιλόταρουν ένα hovercraft για να πολεμήσουν τεράστια πλάσματα και να κερδίσουν εκρηκτικούς αγώνες. Υπάρχουν ανταγωνιστικά Mini Games για να κατακτήσετε, μυστικά για να αποκαλύψετε και μια ιστορία αντίστασης που θα μεταφέρει τους παίκτες από τους δρόμους της Hillys έως την απεραντοσύνη του διαστήματος.

Beyond Good & Evil

Υπάρχει επίσης νέο περιεχόμενο για να ανακαλύψετε: Οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν ένα νέο κυνήγι θησαυρού με ενδείξεις που θα τους κατευθύνουν σε όλη την Hillys και θα αποφέρουν καλλυντικές ανταμοιβές στο παιχνίδι που συνδέονται με το παρελθόν της Jade – και με τους πειρατές του Beyond Good and Evil 2. Η 20η Επετειακή Έκδοση του Beyond Good & Evil ενημερώνει επίσης το παιχνίδι με αυτόματη αποθήκευση, cross-saves σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες, αναδιαμορφωμένα χειριστήρια (με πλήρη υποστήριξη για χειριστήρια, πληκτρολόγια και ποντίκια) και τη δυνατότητα παράκαμψης σκηνών.

Δείτε επίσης: Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake έρχεται το 2026

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι οπαδοί του Beyond Good & Evil μπορούν να αποκτήσουν νέα εικόνα για την ανάπτυξη του αρχικού παιχνιδιού του 2003 με την νέα Επετειακή Γκαλερί, η οποία περιλαμβάνει ανέκδοτα έργα τέχνης, βίντεο, ανέκδοτα από τους προγραμματιστές και άλλο πρωτόγνωρο περιεχόμενο.

Πηγή: news.ubisoft.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS