ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε εφαρμογές MacBook

Πώς να διαγράψετε εφαρμογές MacBook

Το Mac App Store έχει μια πληθώρα εφαρμογών που μπορείτε να κατεβάσετε στην επιφάνεια εργασίας MacBook ή Mac. Όμως, πόσες από αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιείτε τακτικά; Μήπως απλά πιάνουν χώρο; Εάν συμβαίνει αυτό, η καλύτερη λύση μπορεί να είναι να διαγράψετε αυτές τις εφαρμογές για να ελευθερώσετε χώρο.

Δείτε επίσης: Apple: Νέες ενημερώσεις Final Cut Pro σε iPad και Mac

εφαρμογές MacBook

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ MACBOOK

  • Ανοίξτε το Launchpad στο Mac σας
  • Βρείτε την εφαρμογή στο Launchpad είτε σαρώνοντας τις σελίδες των εφαρμογών είτε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης
  • Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο στην εφαρμογή μέχρι να αρχίσει να κουνιέται
  • Κάντε κλικ στο κουμπί διαγραφής ή στο μικρό X που εμφανίζεται στην εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη διαγραφή

Δείτε ακόμα: Proton Pass: Ο password manager έρχεται σε Mac και Linux

Εάν η εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε είναι ανοιχτή αυτήν τη στιγμή στο Mac ή το MacBook σας, βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιήσατε έξοδο και κλείστε την εφαρμογή πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία διαγραφής. Μόλις το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Launchpad στο Mac ή το MacBook σας (το εικονίδιο δίπλα στο Finder που έχει πολλά μικρά τετράγωνα πάνω του).

Mac

Όταν ανοίξει το Launchpad, θα δείτε μια ή δύο σελίδες από όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας. Βρείτε την εφαρμογή που αναζητάτε είτε κάνοντας εναλλαγή μεταξύ σελίδων εφαρμογής είτε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας.

Δείτε επίσης: M4 Mac Mini: Τι γνωρίζουμε για τον νέο υπολογιστή της Apple

Μόλις βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε στο Mac ή το MacBook σας, κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο πάνω της μέχρι να αρχίσει να τρεμοπαίζει. Επιλέξτε το μικρό X που εμφανίζεται στην εφαρμογή και επιβεβαιώστε τη διαγραφή. Μόλις το κάνετε αυτό η εφαρμογή έχει διαγραφεί.

Πηγή: techradar

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS