ΑρχικήinetΔεκάδες Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν - Συνθήματα κατά του Elon Musk

Δεκάδες Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν – Συνθήματα κατά του Elon Musk

Ο Elon Musk είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Ωστόσο, πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που καταφέρνει να τραβά την προσοχή πάνω του με τις επιχειρηματικές του ενέργειες και τις δηλώσεις του. Πολλοί άνθρωποι έχουν ασκήσει αρνητική κριτική στον δισεκατομμυριούχο, αλλά τώρα φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι θέλησαν να δείξουν την αποδοκιμασία τους πιο έντονα. Την περασμένη εβδομάδα, δεκάδες Tesla Cybertruck στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, βανδαλίστηκαν, με τους δράστες να γράφουν πάνω στα οχήματα συνθήματα κατά του Elon Musk (Fuck Elon). O Μusk είναι ιδιοκτήτης και CEO  της Tesla.

Η αστυνομία λέει ότι 34 Cybertruck είχαν γραμμένο πάνω τους το μήνυμα “Fuck Elon“. Τα Tesla Cybertruck βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο στάθμευσης, χωρίς περίφραξη ή ασφάλεια. Πιθανότατα βρίσκονταν εκεί λόγω ενός προβλήματος με τον υαλοκαθαριστήρα.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk εργάζεται στο «Tesla Master Plan Part 4»

Τοπικά sites αναφέρουν ότι το σπρέι με το οποίο είχαν γραφτεί τα συνθήματα κατά του Elon Musk, αφαιρέθηκε εύκολα, με μερικά ημι-φορτηγά να έχουν ακόμα μερικές μαύρες μουντζούρες. Ωστόσο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στα social media με τα βανδαλισμένα Cybertruck.

Τι μπορεί να σήμαινε αυτό το περιστατικό;

Ένας πιθανός λόγος πίσω από τα βανδαλισμένα Tesla Cybertruck μπορεί να είναι η δυσαρέσκεια προς τον Elon Musk. Ο Musk είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, και οι απόψεις του ή οι επιχειρηματικές του πρακτικές έχουν προκαλέσει αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα ή ομάδες. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το σύνθημα αναφερόταν συγκεκριμένα στον Musk, μάλλον πρόκειται για μια προσωπική επίθεση.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Τα τσιπ Neuralink θα αντικαταστήσουν τα τηλέφωνα

Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι και μια αντίδραση προς την εταιρεία Tesla. Παρά τα επιτεύγματά της στην τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων, η Tesla έχει αντιμετωπίσει κριτική για θέματα όπως οι συνθήκες εργασίας στα εργοστάσιά της και η αντιμετώπιση των εργαζομένων.

Fuck Elon Musk Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν
Δεκάδες Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν – Συνθήματα κατά του Elon Musk

Επιπλέον, ο βανδαλισμός μπορεί να είναι μια μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στην αυξανόμενη επιρροή των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών και των δισεκατομμυριούχων που τις διοικούν.

Δείτε επίσης: Έρχονται τεθωρακισμένα αστυνομικά αυτοκίνητα Cybertruck

Τέλος, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι οι βανδαλισμοί έγιναν από άτομα που απλώς ήθελαν να προκαλέσουν χάος ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό ή κοινωνικό μήνυμα. Οι πράξεις βανδαλισμού συχνά έχουν ποικίλα κίνητρα, και μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο λόγος πίσω από αυτές.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS