ΑρχικήinetTesla: Ανάκληση 11.000 Cybertruck λόγω προβλημάτων

Tesla: Ανάκληση 11.000 Cybertruck λόγω προβλημάτων

Η Tesla ανακοινώνει ανάκληση κι άλλων Cybertruck, λόγω μιας επένδυσης στο κρεβάτι που μπορεί να αποσπαστεί κατά την οδήγηση και ενός ελαττωματικού υαλοκαθαριστήρα.

Δείτε επίσης: Δεκάδες Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν – Συνθήματα κατά του Elon Musk

Cybertruck Tesla ανακαλεί

Οι ανακλήσεις αποκαλύπτουν ότι η Tesla έχει κατασκευάσει πάνω από 11.000 Cybertruck.

Η εταιρεία περιγράφει το πρόβλημα με τις επενδύσεις γύρω από το κρεβάτι του Cybertruck που οδήγησε στην πρώτη ανάκληση:

Το Cybertruck είναι εξοπλισμένο με ένα απλικέ κατά μήκος της εξωτερικής επένδυσης του κρεβατιού του πορτμπαγκάζ, γνωστό ως απλικέ πανιών, το οποίο είναι κολλημένο στο όχημα με κόλλα. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, το απλικέ πανιού ή η πρόσφυση ενδέχεται να μην έχουν εγκατασταθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές, γεγονός που μπορεί να κάνει το απλικέ πανιού να χαλαρώσει ή να διαχωριστεί από το όχημα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν μερικές αναφορές για την αποκόλληση τμήματος από το κρεβάτι Cybertruck, κάτι που επιβεβαιώνει η Tesla στην ειδοποίηση ανάκλησης προς το NHTSA.

Δείτε ακόμα: Έρχονται τεθωρακισμένα αστυνομικά αυτοκίνητα Cybertruck

Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι θα «αντικαταστήσει ή θα ξαναδουλέψει» το εξάρτημα στα οχήματα των πελατών:

Χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη, η Tesla θα αντικαταστήσει ή θα επεξεργαστεί εκ νέου το απλικέ πανιού έτσι ώστε το συγκρότημα να πληροί τις προδιαγραφές και να διασφαλίζει επαρκή πρόσφυση μεταξύ του απλικέ και της ράγας του οχήματος.”

Tesla Cybertruck

Αυτή η ανάκληση επηρεάζει όλα τα Tesla Cybertruck που κατασκευάστηκαν από τις 26 Μαΐου 2024, δηλαδή ακριβώς 11.383 οχήματα.

Ταυτόχρονα, η Tesla αποκάλυψε σήμερα άλλη μια ανάκληση για το Cybertruck. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ένα πρόβλημα με τον υαλοκαθαριστήρα του Cybertruck.

Δείτε επίσης: Tesla: Ακυρώνει παραδόσεις Cybertruck – Πρόβλημα με το γκάζι;

Το Tesla Cybertruck είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγάκι με μπαταρίες που παρουσιάστηκε από την Tesla, Inc. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός του, ο οποίος περιλαμβάνει έντονες γωνίες και έναν αλεξίσφαιρο εξωσκελετό, το ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά φορτηγάκια. Το Cybertruck είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρό ανοξείδωτο χάλυβα ψυχρής έλασης 30Χ και θωρακισμένο γυαλί, παρέχοντας απαράμιλλη αντοχή. Όσον αφορά τις επιδόσεις, διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση, επιτάχυνση από 0 έως 60 mph σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης περίπου 5 τόνους. Το Cybertruck αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα στην τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων, συνδυάζοντας τη βιωσιμότητα με τη λειτουργικότητα και την στιβαρή αισθητική.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS