ΑρχικήinetΤο Tesla Model 3 είναι πλέον πιο οικονομικό από το Toyota Camry...

Το Tesla Model 3 είναι πλέον πιο οικονομικό από το Toyota Camry στο Leasing

Το Tesla Model 3 RWD του 2024 είναι πλέον πιο οικονομικό στο leasing απ’ότι το υβριδικό Toyota Camry του 2025.

tesla toyota

Ψάχνετε για ένα σεντάν; Οι ειδικοί του CarsDirect δημοσίευσαν μια ενδιαφέρουσα σύγκριση μεταξύ EV και hybrid sedan. Μπορείτε να αποκτήσετε με leasing το Tesla Model 3 Standard Range Rear Drive 2024 για μόλις 299 $ το μήνα για 36 μήνες, με προκαταβολή 3.993 $ κατά την υπογραφή.

Διαβάστε σχετικά: Το επόμενο Toyota Camry γίνεται αποκλειστικά υβριδικό!

Αυτό ισούται σε ένα μηνιαίο κόστος 410 $, το οποίο είναι εξαιρετικό, δεδομένου ότι η τιμή του Model 3 είναι 40.380 $.

Εν τω μεταξύ, το Toyota Camry, το οποίο πλέον διατίθεται μόνο ως υβριδικό με κατανάλωση έως και 51 MPG συνδυαστικά, δεν σημείωσε αύξηση στην τιμή του παρόλο που επανασχεδιάστηκε. Ωστόσο, η Toyota προσφέρει το μοντέλο LE για $359 το μήνα για 36 μήνες, με $2.999 πεοκαταβολή κατά την υπογραφή. Αν και η προτεινόμενη λιανική τιμή για το Toyota Camry είναι $29.804, το πραγματικό κόστος είναι $442 το μήνα – δηλαδή $32 περισσότερα από το Tesla Model 3. Επιπλέον, με ένα Model 3 θα εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα, καθώς δεν θα χρειαστεί να προσθέτετε καύσιμα.

Δείτε ακόμη: Δεκάδες Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν – Συνθήματα κατά του Elon Musk

Εάν το Tesla Model 3 Long Range All Wheel Drive του 2024 σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, είναι πλέον πιο προσιτό χάρη στο tax credit των 7.500 $. Μπορείτε να το αποκτήσετε με leasing για 395 $ το μήνα για 36 μήνες, με προκαταβολή 4.089 $, καθιστώντας το πραγματικό μηνιαίο κόστος 509 $. Το Long Range AWD προσφέρει επιπλέον περίπου 70 μίλια αυτονομίας.

toyota

Εάν αντί για leasing, θέλετε να αγοράσετε το μοντέλο Long Range, η διαφορά τιμής είναι μόνο περίπου 1.000 $ σε σύγκριση με το μοντέλο Standard Range, χάρη στο ομοσπονδιακό tax credit. Ωστόσο, όπως αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα, η Tesla σταμάτησε να χρηματοδοτεί για το promotion του Model 3 Long Range.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk εργάζεται στο «Tesla Master Plan Part 4»

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS