ΑρχικήinetΜία ακόμα υπηρεσία της Google θα διακοπεί τον Σεπτέμβριο

Μία ακόμα υπηρεσία της Google θα διακοπεί τον Σεπτέμβριο

Το “νεκροταφείο” της Google μεγαλώνει κάθε μήνα. Το τελευταίο θύμα της Google είναι το Stack: PDF Scanner, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν και να διαχειρίζονται έγγραφα.

Δείτε επίσης: Η Google ακυρώνει συνδρομές YouTube Premium μέσω VPN

υπηρεσία Google

Αυτή τη φορά το σκεπτικό πίσω από την απόφαση να καταργηθεί η εφαρμογή είναι απολύτως λογικό, επομένως δεν πιστεύουμε ότι φταίει η εταιρεία. Σύμφωνα με τον γίγαντα της αναζήτησης, η ίδια λειτουργικότητα που παρέχεται από το Stack: PDF Scanner έχει προστεθεί στην εφαρμογή Google Drive.

Εάν είστε ένας από τους χρήστες της υπηρεσίας, η Google προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση στο Drive πολύ πιο εύκολη, επομένως θα έχετε πρόσβαση σε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να εξάγετε όλα τα έγγραφα Stack στο Google Drive.

Προφανώς, δεν έχει νόημα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Stack: PDF Scanner τώρα που η Google ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την εφαρμογή σε λίγους μόνο μήνες, επομένως, εάν χρειάζεται να σαρώσετε και να οργανώσετε σημαντικά έγγραφα, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Google Drive.

Δείτε ακόμα: Πλαστά σφάλματα Chrome οδηγούν στην εγκατάσταση malware

Stack: PDF Scanner

Δείτε πώς μπορείτε να εξάγετε τα έγγραφα από την υπηρεσία Stack στο Google Drive:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Stack
  • Πατήστε Λογαριασμός / Ρυθμίσεις / Εξαγωγή όλων των εγγράφων στο Drive
  • Επιβεβαιώστε πατώντας Εξαγωγή

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία που θα κάνει όλα τα έγγραφα να μεταφερθούν στην ενότητα My Drive του Google Drive. Θα τα αναγνωρίσετε εύκολα αφού η εφαρμογή θα δημιουργήσει έναν πράσινο φάκελο με τίτλο “Stack“.

Τώρα, εάν θέλετε απλώς να εξάγετε ένα μεμονωμένο έγγραφο από την υπηρεσία Stack στο Google Drive, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν την απλή διαδικασία:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Stack
  • Πατήστε για να ανοίξετε το έγγραφο που θέλετε να εξάγετε
  • Πατήστε Κοινή χρήση
  • Επιλέξτε την εφαρμογή προς εξαγωγή (το Google Drive σε αυτήν την περίπτωση)

Δείτε επίσης: Το Chrome στο Android αποκτά μια νέα δυνατότητα Listen to this page

Λάβετε υπόψη ότι το Stack: PDF Scanner θα συνεχίσει να λειτουργεί για μερικούς ακόμη μήνες. Ωστόσο, από την εβδομάδα της 23ης Σεπτεμβρίου 2024, η υποστήριξη για αυτήν την υπηρεσία θα καταργηθεί, επομένως φροντίστε να έχετε εξάγει όλα τα έγγραφά σας στο Google Drive μέχρι τότε.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS