ΑρχικήinetΑδικαιολόγητες χρεώσεις Apple Pay επηρεάζουν χρήστες iPhone

Αδικαιολόγητες χρεώσεις Apple Pay επηρεάζουν χρήστες iPhone

Σύμφωνα με αναφορές από διάφορους ουγγρικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, το Apple Pay αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας στην Ουγγαρία.

Apple Pay

Οι χρήστες συσκευών Apple αναφέρουν ότι βλέπουν αδικαιολόγητες χρεώσεις χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει αγορές, προκαλώντας ανησυχία.

Δείτε σχετικά: Tap to Cash: Μεταφέρετε χρήματα αγγίζοντας απλώς τα iPhone μεταξύ τους

Ορισμένοι χρήστες παρατηρούν πολλές λανθασμένες συναλλαγές, ένα πρόβλημα που φαίνεται να πλήττει τις περισσότερες τράπεζες στην Ουγγαρία. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες χρεώνονται επανειλημμένα με μικρά ποσά. Ένας χρήστης είδε σχεδόν 1.500 δολάρια ΗΠΑ να αφαιρούνται από τον λογαριασμό του μέσω 74 γρήγορων διαδοχικών συναλλαγών.

Οι ουγγρικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι αναφέρουν ότι οι τράπεζες πλήττονται με αιτήματα για βοήθεια και ότι φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα στην άκρη της Apple. Η OTP Bank στην Ουγγαρία ανέφερε, ότι έγιναν “τεράστιες, αδικαιολόγητες χρεώσεις” σε κάρτες σε πολλές τράπεζες, ενώ η κατάσταση εξακολουθεί να εξετάζεται για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Μια δήλωση στον ιστότοπο της Raiffeisen Bank αναφέρει ότι η Apple εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι λόγω τεχνικού προβλήματος με εξωτερικό συνεργάτη, ορισμένες τραπεζικές κάρτες ενδέχεται να χρεώθηκαν λανθασμένα από το Apple App Store. Οι συνάδελφοί μας έχουν ήδη έρθει σε επαφή με εργαζόμενους της Apple και το πρόβλημα επιλύεται.

Apple Pay

Διαβάστε περισσότερα: Η κάρτα Passe Navigo μπορεί τώρα να προστεθεί στο Apple Wallet

Ορισμένες χρεώσεις στο Apple Pay φαίνεται να σχετίζονται με συνδρομές που είχαν ακυρωθεί προηγουμένως, ενώ άλλα ποσά αντιστοιχούν σε παλαιότερες συναλλαγές. Μερικοί πελάτες κατάφεραν να πείσουν τις τράπεζές τους να μπλοκάρουν τις κάρτες τους, αποτρέποντας έτσι περαιτέρω χρεώσεις.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS