ΑρχικήinetΤέλος εποχής για το MTV News - Διαγράφει τα αρχεία της μουσικής...

Τέλος εποχής για το MTV News – Διαγράφει τα αρχεία της μουσικής της δημοσιογραφίας

Τα αρχεία του MTV News διαγράφηκαν τη Δευτέρα, αφαιρώντας δεκαετίες μουσικής δημοσιογραφίας από το διαδίκτυο.

MTV news

Σύμφωνα με το Variety, οι σύνδεσμοι προς τα mtvnews.com και mtv.com/news άρχισαν να ανακατευθύνονται στην αρχική σελίδα του MTV. Η ανακατεύθυνση των συνδέσμων συνέχιζε προς την αρχική σελίδα μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε ακόμη: Δισκογραφικές μηνύουν τις AI εταιρείες Udio και Suno για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Τα αρχεία περιείχαν έργα από την ίδρυση του ειδησεογραφικού ιστότοπου το 1996, τεκμηριώνοντας την άνοδο πολλών αστέρων και ειδών με την πάροδο των χρόνων.

Η υπηρεσία ειδήσεων του μουσικού καναλιού έκλεισε το 2023, στο πλαίσιο ενός κύματος απολύσεων που πραγματοποίησε η μητρική εταιρεία, Paramount. Οι απολύσεις οδήγησαν στη μείωση κατά 25% των θέσεων εργασίας στις εταιρείες που ανήκουν στην Paramount.

Εν τω μεταξύ η CMT (πρώην Country Music Television), που ανήκει επίσης στην Paramount, αφαίρεσε τα αρχεία ειδήσεων από τον ιστότοπό της την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Variety.

MTV news

Διαβάστε περισσότερα: Το YouTube Music ετοιμάζει λειτουργία για να ψηφίζετε υπέρ των playlist

Πολλά πρώην στελέχη των ειδήσεων του MTV κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να θρηνήσουν την απώλεια του πρώην εργασιακού τους χώρου, ενώ άλλοι εξέφρασαν κριτική για την αφαίρεση των συγκεντρωμένων έργων.

Ο Brian Hiatt, συγγραφέας του Rolling Stone, παρατήρησε ότι ορισμένα παλαιότερα άρθρα δεν ήταν προσβάσιμα μέσω του Wayback Machine.

Πηγή: ca.news

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS