ΑρχικήUpdatesSamsung: Λανσάρει τηλεοράσεις με υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία

Samsung: Λανσάρει τηλεοράσεις με υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της υποστήριξης AirPlay για τις τηλεοράσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων.

airplay

Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone και iPad να μεταδίδουν ασύρματα βίντεο, μουσική, φωτογραφίες και άλλα περιεχόμενα από τη συσκευή τους στην τηλεόραση του δωματίου τους.

Δείτε σχετικά: AirPlay: Η LG το φέρνει στις τηλεοράσεις δωματίων ξενοδοχείων

Η λειτουργία επιτρέπει τη σάρωση ενός μοναδικού κωδικού QR στην τηλεόραση του δωματίου του ξενοδοχείου για τη δημιουργία σύνδεσης AirPlay, επιτρέποντάς σας να κάνετε ασύρματη ροή περιεχομένου από το iPhone ή το iPad σας. Μετά τη σύζευξη, η συσκευή σας θα συνδεθεί αυτόματα και στο δίκτυο Wi-Fi του ξενοδοχείου. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενημερωμένη σε iOS 17.3 ή iPadOS 17.3 ή νεότερη έκδοση.

Το AirPlay στις τηλεοράσεις δωματίων ξενοδοχείων λειτουργεί με εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Apple Music, το Apple TV+, το Apple Arcade για παιχνίδια, το Apple Fitness+ για προπονήσεις και πολλά άλλα.

Η Samsung δήλωσε ότι καμία προσωπική πληροφορία δεν αποθηκεύεται σε αυτή τη λειτουργία AirPlay και η συσκευή με την οποία έχει γίνει η σύζευξη, αφαιρείται αυτόματα κατά το check out από το ξενοδοχείο.

Η Samsung δεν αποκάλυψε ποιες αλυσίδες ξενοδοχείων θα εξοπλιστούν με τις τηλεοράσεις της που υποστηρίζουν AirPlay. Αυτή η λειτουργία κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος στις τηλεοράσεις δωματίων ξενοδοχείων της LG σε επιλεγμένα καταλύματα της IHG Hotels & Resorts στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό, ενώ αναμένονται περισσότερες τοποθεσίες στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Meta: Ζητά την υποστήριξη Apple AirPlay σε Quest headset

Η Google έχει προσφέρει εδώ και καιρό μια παρόμοια Chromecast streaming λειτουργία σε πολλές τηλεοράσεις ξενοδοχείων, η οποία λειτουργεί τόσο με iPhone όσο και με συσκευές Android.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS