ΑρχικήUpdatesΠοιές λειτουργίες καθιστούν ξεχωριστά τα AirPods Pro 2;

Ποιές λειτουργίες καθιστούν ξεχωριστά τα AirPods Pro 2;

Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά της: AirPods Pro 2.

AirPods Pro 2

Η δεύτερης γενιάς έκδοση (με θύρα Lightning ή USB-C) κυκλοφόρησε με εντυπωσιακή ενεργή ακύρωση θορύβου, λειτουργία διαφάνειας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Ένα χρόνο αργότερα, η Apple παρουσίασε μια σημαντική ενημέρωση που πρόσθεσε τη λειτουργία Adaptive Audio, την Αναγνώριση Συνομιλιών και πολλά άλλα. Αργότερα φέτος, η Apple θα κυκλοφορήσει ακόμα μία ενημέρωση με νέες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά.

Διαβάστε σχετικά: Η Apple διορθώνει την ευπάθεια Bluetooth των AirPods

Προσαρμοζόμενος ήχος

Τα AirPods Pro 2 κυκλοφόρησαν με τρεις λειτουργίες ελέγχου θορύβου. Η ακύρωση θορύβου απομονώνει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους. Η λειτουργία διαφάνειας επιτρέπει να ακούτε τους ήχους γύρω σας, ενώ τα αυτιά σας παραμένουν καλυμμένα. Η λειτουργία off θυμίζει την ποιότητα ήχου των παραδοσιακών ακουστικών πριν από τα AirPods Pro. Μέτρια και με κακό ήχο. Επομένως πιθανότατα θα προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε την “Ακύρωση Θορύβου” ή το “Transparency”.

Adaptive Audio

Το Adaptive Audio «συνδυάζει έξυπνα το “Transparency (διαφάνεια)” και την “Ακύρωση θορύβου”, προσαρμόζοντας τις συνθήκες του περιβάλλοντος του χρήστη για να προσφέρει την ιδανική εμπειρία κάθε στιγμή», δηλώνει η Apple.

Το Adaptive Audio σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη λειτουργία “Transparency” ενώ πλένετε τα πιάτα. Στη συνέχεια, προσαρμόζεται αυτόματα η Ακύρωση Θορύβου όταν ενεργοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα. Δεν θα παρατηρήσετε καν την αλλαγή λειτουργίας, καθώς η αναπαραγωγή ήχου παραμένει σταθερή. Η επαναφορά των ήχων του περιβάλλοντος θα σας καταπλήξει όταν συνειδητοποιήσετε τί συνέβη.

Conversation Awareness

Από την πρώτη έκδοσή τους το 2017, τα AirPods ήταν πάντα εξαιρετικά, στο να σας επιτρέπουν να σταματήσετε τη μουσική και να εστιάσετε στον κόσμο γύρω σας. Με τη λειτουργία Αυτόματης Παύσης, απλώς αφαιρείτε ένα AirPod από το αυτί σας για να σταματήσει η αναπαραγωγή. Άψογο.

Όταν μιλάτε και η λειτουργία Αναγνώρισης Συνομιλίας είναι ενεργοποιημένη, τα AirPods Pro 2 χαμηλώνουν αυτόματα την ένταση του ήχου και ενισχύουν τις φωνές των ατόμων που μιλούν μπροστά σας. Ταυτόχρονα, η Αναγνώριση Συνομιλίας μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας και να χαιρετάτε κάποιον που περνάει, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε τα AirPods σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Apple Watch

Σίγαση (Mute) ή Κατάργηση σίγασης (Unmute)

Η δυνατότητα Mute και Unmute μπορεί να μην ακούγεται τόσο εντυπωσιακή όσο το Adaptive Audio και το Conversation Awareness, αλλά είναι εξίσου χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε τα AirPods Pro 2 σε τηλεφωνικές κλήσεις. Με ένα απλό πάτημα του στελέχους των AirPods, μπορείτε εύκολα να κάνετε σίγαση ή κατάργηση σίγασης κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε κλήσης, χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας.

Το Personalized Volume χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να επιτρέψει στα AirPods να «κατανοούν τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις προτιμήσεις ακρόασης με την πάροδο του χρόνου, βελτιστοποιώντας αυτόματα την εμπειρία πολυμέσων».

To Automatic Switching (Αυτόματη Εναλλαγή) είναι μια δυνατότητα που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και επιτρέπει τη μετακίνηση μεταξύ συσκευών Apple. Μια πρόσφατη ενημέρωση βελτίωσε αυτή τη δυνατότητα, καθιστώντας τον χρόνο σύνδεσης μεταξύ των συσκευών Apple σημαντικά ταχύτερο και πιο αξιόπιστο, σύμφωνα με την Apple.

Το iOS 17 εισήγαγε αυτές τις δυνατότητες στο AirPods Pro 2 για πρώτη φορά. Οι βελτιώσεις Adaptive Audio, Conversation Awareness, Mute or Unmute, Personalized Volume και Automatic Switching είναι διαθέσιμες μετά την ενημέρωση στο iOS 17.

Ξεκινώντας με το iOS 18, η Apple θα κυκλοφορήσει αυτές τις δυνατότητες:

Αλληλεπιδράσεις Siri

Διαβάστε ακόμα: Πώς να συνδέσετε τα AirPods με ένα iPhone ή iPad;

Τα AirPods είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αλληλεπίδρασης με το Siri εν κινήσει, και με τη νέα λειτουργία Siri Interactions, αυτή η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο προσωπική, ιδιωτική και βολική. Οι χρήστες των AirPods Pro μπορούν απλά να κουνήσουν το κεφάλι τους για να απαντήσουν στις ανακοινώσεις του Siri — ναι, με ένα νεύμα, και όχι, με μια απαλή κίνηση του κεφαλιού. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε πολυσύχναστες ή ήσυχες περιοχές όπου δεν θέλει κανείς να μιλήσει δυνατά. Ενεργοποιημένο από τη μηχανική μάθηση στο chip H2, το Siri Interactions επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν ή να απορρίπτουν κλήσεις, να αλληλεπιδρούν με μηνύματα, να διαχειρίζονται ειδοποιήσεις και πολλά άλλα — όλα χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν.

Απομόνωση φωνής

Για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα κλήσης ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιβάλλοντος, τα AirPods Pro εισάγουν τη λειτουργία Voice Isolation. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία, επεκτείνεται για χρήση σε Mac, iPhone και iPad. Η μηχανική μάθηση, που εκτελείται στο chip H2 των AirPods Pro και στο ζευγοποιημένο iPhone, iPad ή Mac, απομονώνει και βελτιώνει την ποιότητα της φωνής, αφαιρώντας σημαντικούς θορύβους περιβάλλοντος, όπως ο αέρας γύρω από τον καλούντα.

airpods pro 2

Εξατομίκευση χωρικού ήχου

Η εξατομίκευση χωρικού ήχου με δυναμική παρακολούθηση κεφαλιού θα είναι διαθέσιμη για παιχνίδια στα AirPods (3ης γενιάς), AirPods Pro και AirPods Max, προσφέροντας τον συναρπαστικό ήχο που έχουν αγαπήσει οι πελάτες όταν ακούν μουσική ή παρακολουθούν ταινίες και εκπομπές.

Διαβάστε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί νέο Firmware για τα AirPods Pro 2

Χρησιμοποιώντας τα AirPods Pro, οι παίκτες θα απολαμβάνουν την καλύτερη ασύρματη καθυστέρηση ήχου που έχει προσφέρει ποτέ η Apple για παιχνίδια για κινητά. Επιπλέον, οι χρήστες των AirPods Pro μπορούν να απολαμβάνουν βελτιωμένη ποιότητα φωνής, με ήχο 16 bit και 48 kHz, όταν συνομιλούν με άλλους παίκτες.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS