ΑρχικήinetΤο Apple Vision Pro κυκλοφορεί σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη

Το Apple Vision Pro κυκλοφορεί σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη

Το Vision Pro, το spatial computing headset της Apple, φτάνει σήμερα στα καταστήματα της εταιρείας στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη. Η κυκλοφορία του headset σε αυτές τις περιοχές σηματοδοτεί το πρώτο επίσημο λανσάρισμα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η συσκευή κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο.

Apple Vision Pro Κίνα Ιαπωνία

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη συσκευή της Apple, η οποία κοστίζει 3.499 δολάρια, φέρεται να έχει μειωθεί στις ΗΠΑ, με τις πωλήσεις να έχουν επιβραδυνθεί τους πέντε μήνες από την κυκλοφορία της. Το Apple Vision Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά στις 12 Ιουλίου. Την ίδια μέρα, θα φτάσει και στην Αυστραλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Σταδιακά, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Ίσως η Apple ελπίζει ότι με τη σταδιακή άφιξη σε διάφορες περιοχές, θα αναζωογονήσει τον ενθουσιασμό γύρω από τη συσκευή.

Δείτε επίσης: Το παιχνίδι VR “Demeo” τώρα διαθέσιμο για το Apple Vision Pro

Οι κριτικές για τη συσκευή ήταν γενικά μικτές. Ως επί το πλείστον, οι χρήστες έχουν εντυπωσιαστεί τόσο με το hardware όσο και με την τεχνολογία που εισήγαγε η Apple με το Vision Pro. Ωστόσο, έχουν υπάρξει αρνητικά σχόλια σχετικά με το βάρος της συσκευής, ενώ υπάρχουν και ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική λειτουργία του headset, το intuitiveness του ελέγχου που βασίζεται σε χειρονομίες και το VR γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του WWDC νωρίτερα αυτό το μήνα, η Apple ανακοίνωσε το visionOS 2, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του Vision Pro. Το visionOS 2 έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας επανασχεδιασμένης εφαρμογής Photos με υποστήριξη SharePlay. Επιτρέπει, επίσης, τη μετατροπή υπαρχουσών 2D φωτογραφιών σε spatial photos, προσφέρει μια μεγαλύτερη ultra-wide version του Mac Virtual Display που ισοδυναμεί με δύο οθόνες 4K δίπλα-δίπλα (συν υποστήριξη για ένα φυσικό ποντίκι).

Δείτε επίσης: ‘What If’: Εμπειρία Marvel για το Apple Vision Pro

Προβλέψεις για πωλήσεις της συσκευής

Οι προβλέψεις για τις πωλήσεις του Apple Vision Pro στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, δεδομένης της ισχυρής παρουσίας της Apple στις αγορές της περιοχής. Η Κίνα, η οποία είναι η μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο, αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του προϊόντος.

Στο Χονγκ Κονγκ, η υψηλή αγοραστική δύναμη και η προτίμηση για τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στις πωλήσεις. Οι καταναλωτές στο Χονγκ Κονγκ είναι γνωστοί για την προθυμία τους να υιοθετούν νέες τεχνολογίες, κάτι που αναμένεται να ενισχύσει την αποδοχή του Apple Vision Pro.

Δείτε επίσης: Apple Vision Pro 2: Αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2026

Στην Ιαπωνία, η Apple έχει ήδη μια ισχυρή βάση χρηστών και η τεχνολογική κουλτούρα της χώρας ευνοεί την υιοθέτηση καινοτόμων προϊόντων. Οι Ιάπωνες καταναλωτές είναι γνωστοί για την εκτίμησή τους στην ποιότητα και την καινοτομία, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε υψηλές πωλήσεις του Apple Vision Prο.

Τέλος, και οι προβλέψεις για τη Σιγκαπούρη είναι θετικές. Η υψηλή διείσδυση της τεχνολογίας και η προτίμηση για προϊόντα υψηλής ποιότητας αναμένεται να ενισχύσουν την αποδοχή του Apple Vision Pro στην αγορά.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS