ΑρχικήRapidalertGodeal24 Summer Sale: Microsoft Software στις πιο χαμηλές τιμές!

Godeal24 Summer Sale: Microsoft Software στις πιο χαμηλές τιμές!

Πηγαίνετε το computing journey σας σε … άλλο επίπεδο με το ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα Windows! Το Godeal24 φέρνει αποκλειστικές, εκπληκτικές εκπτώσεις έως και 50% σε όλα τα Windows και Office keys και έως και 62% σε σουίτες του Office για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Εδώ, θα σπάσουν τα όρια του software experience, καθώς μπορείτε να εξερευνήσετε έναν κόσμο γεμάτο με ατελείωτες δυνατότητες, πολύ οικονομικά. Εξοικονομήστε χρήματα και λάβετε τις καλύτερες προσφορές από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Godeal24 (Summer Crazy Sale). Το μόνιμο κλειδί Office 2021 Pro κοστίζει 28,75 € για έναν υπολογιστή! Θέλετε να το μοιραστείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας; Η έκδοση 5-PC είναι η καλύτερη επιλογή, με τιμή 17,53€ για κάθε PC. Επίσης, οι χρήστες Mac μπορούν να αποκτήσουν το Office 2019 Home and Business μόνο με 29,01 €, αποκτώντας πρόσβαση στις εφαρμογές για μια ζωή! Το Windows 10 Pro product key ξεκλειδώνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες, προσαρμοσμένες για ισχυρούς χρήστες και επιχειρήσεις. Με το Summer Crazy Sale του Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε μια γνήσια άδεια χρήσης Windows 11 Pro στα 13,55 €!

Δείτε επίσης: Τo Windows Recall καθυστερεί λόγω ανησυχιών για το απόρρητο

Με ανταγωνιστικές τιμές και τεράστιες εκπτώσεις, το Godeal24 σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ποιοτικό λογισμικό. Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Εάν το προϊόν που θέλετε είναι ακόμα διαθέσιμο, κάντε μια παραγγελία για να προλάβετε!

Godeal24 Summer Sale Microsoft Windows

Έκπτωση 62% στο Microsoft Office!

Οι απεριόριστες δυνατότητες των Office Suites σας περιμένουν (Κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Ενστικτώδης πλοήγηση. Εύκολη οργάνωση. Ταχύτερη απόδοση και νέα highlights για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της καινοτομίας! Εξερευνήστε αυτά τα highlights των Windows 11. Τα Windows 11 είναι τα καλύτερα Windows!

Τεράστια έκπτωση σε λειτουργικό σύστημα Windows (Κωδικός κουπονιού “SGO50”)

Multi-keys με φίλους! Αγοράστε περισσότερα, κάνοντας εξοικονόμηση! (Κωδικός κουπονιού “SGO50”)

Δείτε επίσης: Η Microsoft καταργεί το Windows DirectAccess, φέρνει το Always On VPN

Έκπτωση 62% σε πακέτα και άλλα MS Office (Κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Εκπληκτική έκπτωση! Εξαιρετική προσφορά!

Godeal24 Summer Sale: Practical Computer Tool Software:

>>>Get More Tools

Δείτε επίσης: Διαθέσιμη η προεπισκόπηση του Microsoft Office LTSC 2024

Πληρωμή

  • Μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό) και, στη συνέχεια, συμπληρώστε “Billing Information“.
Godeal24 Summer Sale Microsoft Windows
  • Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Continue“.
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order“.
  • Στη συνέχεια, θα μεταβείτε σε αυτή τη σελίδα. Κάντε κλικ στο “Choose payment methods“.
  • Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.
Godeal24 Summer Sale Microsoft Windows

Godeal24

Το Godeal24 είναι παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Είστε freelance content creator; Χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας; Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς; Το Godeal24 σας προσκαλεί να δείτε όλες τις προσφορές του! Σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως με email, μετά την πληρωμή. Το Godeal24 υπόσχεται 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Ακόμα, σας εγγυάται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS