ΑρχικήinetΤα Google Chat και Sheets λαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις

Τα Google Chat και Sheets λαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις

Η Google ενημερώνει ορισμένες από τις εφαρμογές της κάθε εβδομάδα και αυτή τη φορά δύο από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του γίγαντα της αναζήτησης, το Chat και τα Sheets, λαμβάνουν ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων. Αν και αυτές οι βελτιώσεις μπορεί να μην αφορούν όλους, φαίνονται σαν σημαντικά επιτεύγματα και για τις δύο εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Google Translate: Προσθήκη 110 νέων γλωσσών

Google Chat Sheets

Ας ξεκινήσουμε με το Google Chat, το οποίο μόλις έλαβε υποστήριξη για 500.000 μέλη. Ναι καλά διαβάσατε. Το Spaces στο Google Chat μπορεί να έχει έως και 500.000 μέλη από σήμερα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολύ μεγάλους οργανισμούς που θέλουν να κάνουν σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν κάθε εργαζόμενο. Προφανώς, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να συμπληρωθεί ένας χώρος με τόσα πολλά μέλη, οπότε μπορείτε να ορίσετε πόσο χρόνο θα πρέπει να περιμένουν οι εταιρείες να εμφανιστούν όλοι (ή οι περισσότεροι) από τους υπαλλήλους τους σε έναν χώρο συνομιλίας Google:

  • 100 μέλη: 10 δευτερόλεπτα
  • 1.000 μέλη: 1 λεπτό
  • 150.000 μέλη: 45 λεπτά
  • 500.000 μέλη: 150 λεπτά

Δείτε ακόμα: Μία ακόμα υπηρεσία της Google θα διακοπεί τον Σεπτέμβριο

Η αναβάθμιση σε 500.000 μέλη είναι ένα απίστευτο ορόσημο, δεδομένου ότι πέρυσι η Google αύξησε τον αριθμό των χρηστών που μπορούν να προσθέσουν οι οργανισμοί σε ένα χώρο από 8.000 σε 50.000. Το άλμα σε μισό εκατομμύριο άτομα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Google-hangouts chat google chat

Η ενημερωμένη έκδοση του Google Chat θα κυκλοφορήσει σταδιακά από τις 26 Ιουνίου και θα χρειαστούν έως και 15 ημέρες για να είναι ορατή σε όλους. Θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες του Google Workspace.

Προχωρώντας στα Sheets, η Google κατάφερε να βελτιώσει κατά πολύ την ταχύτητα υπολογισμού σε αυτήν την εφαρμογή. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είχε διπλασιάσει την ταχύτητα υπολογισμού στα Sheets στα προγράμματα περιήγησης Google Chrome και Microsoft Edge.

Η τελευταία ενημέρωση των Sheets βελτιώνει την ταχύτητα των ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων τύπων, συγκεντρωτικών πινάκων, μορφοποίησης υπό όρους και άλλων, ανεξάρτητα από το μέγεθος του αρχείου.

Δείτε επίσης: Η Google διακόπτει το συνεχόμενο Scrolling στα αποτελέσματα αναζήτησης

Οι βελτιώσεις των Google Chat και Sheets είναι ήδη διαθέσιμες για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των πελατών του Google Workspace, των μεμονωμένων συνδρομητών του Workspace και των χρηστών με προσωπικούς λογαριασμούς Google.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS