ΑρχικήHow ToΠώς να συνδέσετε Beats headphones σε μια συσκευή Bluetooth

Πώς να συνδέσετε Beats headphones σε μια συσκευή Bluetooth

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα Beats, τόσο τα ακουστικά όσο και τα ηχεία Bluetooth, διατήρησαν τη φήμη για τον εξαιρετικό ήχο τους και στην περίπτωση των ακουστικών, την εξαιρετική ακύρωση θορύβου. Αν μόλις πήρατε ένα ζευγάρι Beats headphones, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς να τα συνδέσετε με το smartphone, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας. Ευτυχώς, είναι εύκολο.

Δείτε επίσης: Beats Solo Buds: Και Beats Και Κάτω των 100€

Beats headphones

Αν είστε κάτοχος ενός προϊόντος Beats in-ear, έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό για να σας διδάξουμε πώς να συνδέσετε τη συσκευή ήχου Beats με μια συσκευή Bluetooth.

Πώς να συνδέσετε τα Beats Headphones

Σε περίπτωση που τα ακουστικά Beats σας πρέπει να αντιστοιχιστούν με μια νέα συσκευή ή τα έχετε επαναφέρει και χρειαστεί να τα επανασυνδέσετε με το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε μη αυτόματα, ενεργοποιώντας λειτουργία σύζευξης μόνοι σας.

Βήμα 1: Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σύζευξης για το Beats Solo 4, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για ένα δευτερόλεπτο.

Δείτε ακόμα: Beats: Παρουσιάζει τα νέα ακουστικά Fit Pro Alo Special Edition

Βήμα 2: Εάν πρόκειται να αντιστοιχίσετε το Solo 4 με ένα iPhone ή iPad, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο Solo 4 για τρία δευτερόλεπτα. Τώρα κρατήστε τα ακουστικά όχι περισσότερο από 5 εκατοστά μακριά από την Apple συσκευή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και θα είστε έτοιμοι.

Bluetooth

Βήμα 3: Εάν θέλετε να συνδέσετε τα Beats headphones σας σε Mac ή οποιονδήποτε άλλο τύπο συσκευής Bluetooth, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο Solo 4 σας μέχρι να αναβοσβήσει λευκή η ενδεικτική λυχνία του δεξιού ακουστικού. Τώρα απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις Bluetooth στη συσκευή υποδοχής σας και συνδεθείτε στο Solo 4.

Βήμα 4: Για να θέσετε το Beats Studio Pro σε λειτουργία σύζευξης, ξεκινήστε ενεργοποιώντας τα ακουστικά. Εάν πραγματοποιείτε σύζευξη με μια συσκευή Apple, απλώς πατήστε παρατεταμένα το κουμπί συστήματος για τρία δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο iPhone ή το iPad σας. Κρατήστε τα ακουστικά σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 5 εκατοστά και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύζευξης.

Δείτε επίσης: Beats Studio Buds +: Έφτασαν με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά

Βήμα 5: Εάν διαθέτετε ένα παλαιότερο σετ Beats headphones, όπως το Beats Solo 3, η διαδικασία μη αυτόματης σύζευξης θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή που περιγράψαμε για τα Beats Solo 4 και Beats Studio Pro, εκτός από τη θέση της ισχύος κουμπί /system στο ακουστικό.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS