ΑρχικήinetΗ Apple εργάζεται ήδη στο iOS 19, iPadOS 19 και macOS 16

Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 19, iPadOS 19 και macOS 16

Μια νέα έκθεση λέει ότι η Apple έχει ξεκινήσει επίσημα να εργάζεται για τις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος που έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του 2025, συμπεριλαμβανομένων των macOS 16, iOS 19, watchOS και visionOS.

Δείτε επίσης: Με το iOS 18 μπορείτε να δώσετε στο Siri νέο όνομα

Ως είθισται, η Apple ολοκληρώνει τις θεμελιώδεις εργασίες της για τις προσεχείς εκδόσεις λογισμικού του 2024 και επικεντρώνεται στη χρονιά που έρχεται. Οι Beta για iOS και iPadOS 18, watchOS 11 και macOS 15 Sequoia βρίσκονται ήδη στα χέρια των προγραμματιστών.

Αυτές οι ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος, που έχουν ήδη παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου WWDC, θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024. Σύμφωνα με μια αναφορά από το Bloomberg, οι μηχανικοί της Apple έχουν αρχίσει να στρέφουν την προσοχή τους στις εκδόσεις για τα τέλη του 2025, συμπεριλαμβανομένων των iOS 19, watchOS 12, macOS 16 και visionOS 3.

Apple iOS 19

Κάθε μία από αυτές τις μελλοντικές εκδόσεις έχει ένα κωδικό όνομα. Η έκδοση iOS 19 σε δοκιμή φέρεται να έχει ονομαστεί “Luck“, ενώ το macOS 16 ονομάζεται “Cheer“.

Δείτε ακόμα: iOS 18: Μπορείτε να επιλέξετε Apple TV ή HomePod ως το Home Hub σας

Η κωδική ονομασία “Nepali” έχει δοθεί στο watchOS 12, ενώ το visionOS 3 λέγεται ότι ονομάζεται “Discovery“.

Ο παραδοσιακός λόγος για την έναρξη των εργασιών σε αυτές τις αναθεωρήσεις του λειτουργικού συστήματος τόσο νωρίς, είναι ότι η Apple μπορεί να συντονίσει το λογισμικό με μελλοντικά προϊόντα υλικού που βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη όπως το iOS 19. Και, αυτό δεν είναι ένα επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα, αφού είναι συνεπές με τα προηγούμενα χρόνια.

Apple

Εκτός από τα αναμενόμενα νέα μοντέλα iPhone, iPad και Mac που θα παρουσιαστούν αργότερα το 2024, επιπλέον προϊόντα αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2025. Αυτά θα περιλαμβάνουν μια χαμηλού κόστους έκδοση του Apple Vision Pro, η οποία θα μπορούσε απλά να ονομάζεται “Apple Vision“.

Δείτε επίσης: Apple: Φαίνεται να μην πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT στο iOS 18

Άλλες φήμες για το 2025 κάνουν εικασίες για ένα ανανεωμένο Apple TV και πολυαναμενόμενες ενημερώσεις για το Mac Pro και το Mac Studio. Οι Mac επαγγελματικού επιπέδου θα δουν ενημερωμένες προδιαγραφές που επιτρέπουν τα αναμενόμενα M4 Pro, M4 Max και μια πιθανή παραλλαγή M4 Ultra.

Πηγή: appleinsider

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS