ΑρχικήUpdatesVolvo: Αναλαμβάνει την παράδοση τροφίμων στα McDonald's με ηλεκτρικά ημιφορτηγά

Volvo: Αναλαμβάνει την παράδοση τροφίμων στα McDonald’s με ηλεκτρικά ημιφορτηγά

Δέκα ολοκαίνουργια ημιφορτηγά Volvo VNR Electric θα υποστηρίξουν την παράδοση τροφίμων και ποτών σε επιλεγμένα εστιατόρια McDonald’s στις περιοχές του Μόντρεαλ και του Τορόντο τις επόμενες εβδομάδες.

McDonalds Volvo

Η Martin Brower, πάροχος supply chain λύσεων για παγκόσμιες αλυσίδες εστιατορίων, αναλαμβάνει την παράδοση αυτών των ηλεκτρικών ημιφορτηγών ως logistical συνεργάτης υποστήριξης των McDonald’s.

Διαβάστε περισσότερα: Polestar 4: Το Νέο Πολυτελές Ηλεκτρικό Coupe SUV

“Τα McDonald’s ακολουθούσαν κοινές αξίες και στόχους για πολλές δεκαετίες”, δήλωσε η Julie Dell’Aniello, πρόεδρος της Martin Brower Canada. “Μαζί, οι εταιρείες μας μοιράζονται την ίδια δέσμευση για τη δοκιμή alternative-fuel οχημάτων.”

Η ανάπτυξη αυτών των 10 φορτηγών από τη Martin Brower αποτελεί συνέχεια ενός πιλοτικού προγράμματος με ηλεκτρικό τρακτέρ στο Μόντρεαλ που ξεκίνησε το 2022.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε μια ισχυρή μάρκα όπως η McDonald’s να συνεργάζεται με τους εταίρους της για την απαλλαγή από τις μεταφορές ανθρακούχων αγαθών», δήλωσε ο Matthew Blackman, διευθύνων σύμβουλος της Volvo Trucks North America στον Καναδά. «Η επιλογή αυτών των παγκόσμιων ηγετών να επεκτείνουν τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία αποδεικνύει την απόδοση και την αξιοπιστία του Volvo VNR Electric».

Δείτε επίσης: Η Porsche ανακαλεί 31.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα Taycan

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Volvo Trucks North America ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό μοντέλο Truck-as-a-Service (TaaS) με την ονομασία Volvo on Demand, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει μικρούς και μεσαίους στόλους φορτηγών να ελαχιστοποιήσουν τις αρχικές επενδύσεις που συνήθως σχετίζονται με τη μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία και να απελευθερώνουν πιστωτικά όρια για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

volvo mcdonalds

Η Volvo ξεκίνησε την παράδοση ηλεκτρικών φορτηγών το 2018 και συνεχίζει να επεκτείνει την εμπορική της γκάμα, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά μοντέλα απορριμματοφόρων από τις μάρκες Volvo και Mack Truck, καθώς και το νέο Mack MD Electric, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε νωρίτερα φέτος.

Διαβάστε ακόμη: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Xiaomi ετοιμάζει ήδη το δεύτερο EV της

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS