ΑρχικήUpdatesKuo: Η Apple ξεκινά τη μαζική παραγωγή AirPods με κάμερες

Kuo: Η Apple ξεκινά τη μαζική παραγωγή AirPods με κάμερες

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple στοχεύει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή νέων AirPods με ενσωματωμένες κάμερες έως το 2026.

airpods κάμερες

Αυτή η είδηση ανακοινώθηκε μετά από αναφορά του Bloomberg τον Φεβρουάριο, η οποία επίσης αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple για την ανάπτυξη AirPods με κάμερες.

Διαβάστε σχετικά: Ποιές λειτουργίες καθιστούν ξεχωριστά τα AirPods Pro 2;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα νέα AirPods θα διαθέτουν υπέρυθρη κάμερα παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στο Face ID των iPhone και iPad. Η Apple στοχεύει στη δημιουργία AirPods εξοπλισμένων με κάμερα, τα οποία θα ενσωματώνονται με το Vision Pro και τα μελλοντικά Apple Vision Headsets.

“Τα νέα AirPods αναμένεται να συνεργάζονται με το Vision Pro και τα μελλοντικά headsets της Apple, ενισχύοντας την εμπειρία του εξατομικευμένου χωρικού ήχου και computing. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης παρακολουθεί ένα βίντεο με το Vision Pro και φοράει τα νέα AirPods, αν στρέψει το κεφάλι του προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η πηγή ήχου από εκείνη την κατεύθυνση μπορεί να τονιστεί, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία του ήχου και computing.”

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει ότι η υπέρυθρη κάμερα των AirPods θα μπορούσε να ανιχνεύει αλλαγές στην εικόνα του περιβάλλοντος, επιτρέποντας ενδεχομένως τον έλεγχο χειρονομιών στον αέρα, βελτιώνοντας έτσι την αλληλεπίδραση ανθρώπου-συσκευής.

Δείτε περισσότερα: Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Apple Watch

Ο Kuo αναφέρει ότι η Foxconn είναι ο «προμηθευτής εισαγωγής νέου προϊόντος (NPI)» για την κάμερα IR που θα χρησιμοποιηθεί στα AirPods. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Foxconn έχει ένα ετήσιο πλάνο παραγωγικής δυναμικότητας 18-20 εκατομμυρίων μονάδων, που αντιστοιχεί σε περίπου 10 εκατομμύρια ζεύγη AirPods.

airdpods κάμερες

Τον Φεβρουάριο, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι τα AirPods με κάμερες είναι μόνο μία από τις ιδέες που εξερευνά η Apple. Η εταιρεία διερευνά επίσης έξυπνα γυαλιά παρόμοια με τα Meta Ray-Bans, ένα έξυπνο δαχτυλίδι, καθώς και μια μελλοντική έκδοση του Apple Watch.

Διαβάστε ακόμη: Η Apple διορθώνει την ευπάθεια Bluetooth των AirPods

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS