ΑρχικήSecurityFujitsu: Δυναμική είσοδος στην αγορά της κυβερνοασφάλειας επενδύοντας 300 εκ.$

Fujitsu: Δυναμική είσοδος στην αγορά της κυβερνοασφάλειας επενδύοντας 300 εκ.$

Ο αυστραλιανός συμβουλευτικός κλάδος της Fujitsu έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά της κυβερνοασφάλειας, με μια ομάδα 300 ειδικών.

fujitsu

Με την υποστήριξη μιας τριετούς επένδυσης ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, βασισμένη σε τοπικές εξαγορές, η νέα μονάδα θα συνδυάσει την ασφάλεια δεδομένων, τη συμβουλευτική και την εγκληματολογία.

Διαβάστε σχετικά: Fujitsu: Εντόπισε malware στα συστήματα και παραβίαση δεδομένων πελατών

Ο Stuart Kilduff, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Oobe, διορίστηκε επικεφαλής του νέου τμήματος, το οποίο στοχεύει να αξιοποιήσει την τοπική αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κυβερνοχώρο, αξίας σχεδόν 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Fujitsu κάνει παιχνίδι στην αγορά της κυβερνοασφάλειας επενδύοντας 300 εκατομμύρια δολάρια

Ο Stuart Kilduff δήλωσε ότι η μακρά παράδοση καινοτομίας της εταιρείας, σε συνδυασμό με την επέκταση στρατηγικών συμμαχιών, θα επιτρέψουν την παροχή γρήγορων και αποτελεσματικών λύσεων για την ασφάλεια δεδομένων.

Δείτε ακόμα: Fujitsu: Δεδομένα που “σχετίζονται με πελάτες” βρίσκονται στο dark web

Οι οργανισμοί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα αποκτήσουν πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες AI (τεχνητής νοημοσύνης) και ψηφιακού μετασχηματισμού. Η νέα μονάδα της Fujitsu θα συνδυάσει την εξειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια από τοπικές εξαγορές όπως η Oobe, η MF & Associates, η Versor και η InPhySec.

Ο επικεφαλής της Asia Pacific, Graeme Beardsell, υπογράμμισε τη σημασία της ενοποιημένης περιφερειακής τεχνογνωσίας για την αντιμετώπιση των απειλών στον κυβερνοχώρο. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή ανθεκτικότητα απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις. Αναφέρθηκε επίσης ότι η Fujitsu, με 300 ειδικούς, στοχεύει να ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρείες όπως η Accenture και η CyberCX.

fujitsu κυβερνοασφάλεια

Αυτές οι τρεις εταιρείες αναγνωρίστηκαν πρόσφατα ως κορυφαίες εταιρείες συμβούλων στον κυβερνοχώρο της Αυστραλίας για το 2024.

Δείτε περισσότερα: Fujitsu: Αποσπά τον τομέα των Η/Υ και των υλικοτεχνικών εξαρτημάτων

Πηγή: consultancy.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS