ΑρχικήinetΟρισμένες λειτουργίες Apple Intelligence ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή

Ορισμένες λειτουργίες Apple Intelligence ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή

Η Apple σχεδιάζει τελικά να μετατρέψει ορισμένες από τις δυνατότητες του Apple Intelligence σε υπηρεσίες με συνδρομή, παρόμοιες με τις συνδρομές iCloud+, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Δείτε επίσης: Η Apple εξοπλίζεται με AI με τη νέα δυνατότητα Apple Intelligence

Apple Intelligence συνδρομή

Γράφοντας στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι ενώ το Apple Intelligence θα είναι αρχικά δωρεάν, το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Apple είναι να κυκλοφορήσει κάτι σαν το “Apple Intelligence+“, με επιπλέον λειτουργίες για τις οποίες οι χρήστες θα πληρώνουν μηνιαίες συνδρομές.

Η δημιουργία των δικών της χαρακτηριστικών AI μιας άλλης ροής εσόδων από υπηρεσίες, θα επιτρέψει στην Apple να αντισταθμίσει τον βραδύ ρυθμό των αναβαθμίσεων υλικού και να κάνει την εταιρεία λιγότερο εξαρτημένη από τροποποιήσεις υλικού, υποστηρίζει ο Gurman.

Δείτε ακόμα: iOS 18: Οι AI λειτουργίες που έρχονται θα αποκαλούνται «Apple Intelligence»

Η Apple αναμένεται επίσης να λάβει περικοπή εσόδων κάθε φορά που ένας χρήστης εγγράφεται σε λειτουργίες που προσφέρονται από τους συνεργάτες τεχνητής νοημοσύνης της, όπως το ChatGPT που παρέχεται από το OpenAI. Ο Gurman λέει ότι αναμένει η Apple να συμφωνήσει με την Google και την Anthropic για να προσφέρει τις υπηρεσίες AI με ή χωρίς συνδρομή μέσω των συσκευών της, με την πρώτη να αναμένεται να ανακοινωθεί όταν το Apple Intelligence κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ως μέρος των iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia.

Apple Intelligence

Το Bloomberg ανέφερε προηγουμένως ότι η Apple απέρριψε μια συνεργασία τεχνητής νοημοσύνης με τη μητρική εταιρεία του Facebook Meta λόγω ανησυχιών σχετικά με το απόρρητο. Εν τω μεταξύ, η Apple λέγεται ότι επιδιώκει συνεργασίες για την κινεζική αγορά, όπου το ChatGPT και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι διαθέσιμες.

Δείτε επίσης: Apple: Απορρίπτει τη συνεργασία της με τη Meta σχετικά με το AI

Η Apple πρωτοστάτησε στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στη σουίτα προϊόντων της, βελτιώνοντας τις εμπειρίες των χρηστών με πρωτοφανείς τρόπους. Ο Siri, ο έξυπνος προσωπικός βοηθός της Apple, χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης για να κατανοεί και να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα φωνητικών εντολών, κάνοντας τις καθημερινές εργασίες πιο βολικές για τους χρήστες. Επιπλέον, το Neural Engine της Apple, ενσωματωμένο στα προσαρμοσμένα σχεδιασμένα τσιπ της, επιτρέπει την επεξεργασία εργασιών τεχνητής νοημοσύνης σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, αναγνώρισης προσώπου και εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας. Με συνεχείς ενημερώσεις και καινοτομίες όπως το Apple Intelligence, ακόμα και με συνδρομή, η Apple συνεχίζει να ωθεί τα όρια του δυνατού με την τεχνητή νοημοσύνη, παρέχοντας απρόσκοπτες και διαισθητικές αλληλεπιδράσεις στις συσκευές της.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS