ΑρχικήGamingPlayStation Plus: Ποια παιχνίδια έρχονται τον Ιούλιο

PlayStation Plus: Ποια παιχνίδια έρχονται τον Ιούλιο

Το PlayStation Plus είναι η έκδοση του Xbox Game Pass της Sony και προσφέρει στους συνδρομητές έναν μεγάλο και συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο παιχνιδιών. Υπάρχουν τρία προγράμματα, τα οποία ξεκινούν από 10 $ το μήνα και κάθε πρόγραμμα παρέχει στους συνδρομητές πρόσβαση σε νέα μηνιαία παιχνίδια και ανταμοιβές. Και την Τετάρτη, το PlayStation Plus ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια που μπορούν να προσθέσουν οι συνδρομητές στη βιβλιοθήκη τους τον Ιούλιο.

Δείτε επίσης: Sony: Αφαίρεσε την ετικέτα 8K από τα κουτιά Playstation 5;

PlayStation Plus παιχνίδια

Δείτε τα παιχνίδια που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές του PlayStation Plus από την Τρίτη. Ενεργήστε όμως γρήγορα γιατί η πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια διαρκεί μέχρι τις 6 Αυγούστου.

EA Sports NHL 24

Περίπου μια εβδομάδα αφότου οι Florida Panthers φιλοξένησαν το Stanley Cup, οι συνδρομητές μπορούν να βγούν οι ίδιοι στον πάγο σε αυτό το παιχνίδι. Αυτή η καταχώριση έχει νέους μηχανισμούς παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του vision passing, με σκοπό να σας δώσει περισσότερο έλεγχο επάνω στους παίκτες σας και να παρουσιάσει νέες προκλήσεις!

Borderlands 3

Ετοιμαστείτε να λεηλατήσετε, να πυροβολήσετε και να γελάσετε μέσα από την τελευταία καταχώρηση της σειράς Borderlands. Σε αυτή την έκδοση, ένα cult που ονομάζεται Children of the Vault εξαπλώνεται σε όλο το σύμπαν. Εναπόκειται λοιπόν σε εσάς και το πλήρωμα των φίλων σας, να το κυνηγήσετε και να το σταματήσετε.

Δείτε ακόμα: Concord: Πρώτη Ματιά στο Νέο Hero Shooter της PlayStation

Among Us

Αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι πάρτι είναι έτοιμο να σας κάνει να υποψιαστείτε τους φίλους και την οικογένειά σας. Παίζετε με μια ομάδα ανθρώπων και το παιχνίδι επιλέγει έναν imposter (απατεώνα) μέσα από την ομάδα. Είναι δουλειά όλων των άλλων να καταλάβουν ποιος είναι ο απατεώνας, ενώ εκτελούν εργασίες σε ένα διαστημόπλοιο και προσπαθούν να μην σκοτωθούν από τον απατεώνα.

Παιχνίδια που έφυγαν από το PlayStation Plus

Το PlayStation Plus προσθέτει αυτά τα τρία παιχνίδια την Τρίτη, όμως άλλα τρία αποχώρησαν από την υπηρεσία. Έτσι, οι συνδρομητές θα πρέπει να αγοράσουν αυτά τα παιχνίδια ξεχωριστά τώρα.

  • Streets of Rage 4
  • AEW: Fight Forever
  • SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

Δείτε επίσης: Το σπάνιο χειριστήριο PS1 μεταμορφώνεται σε ένα λειτουργικό φορητό Playstation

Το PlayStation Plus είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρεται από τη Sony για τους χρήστες του PlayStation. Παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν παιχνιδιών κάθε μήνα, αποκλειστικών εκπτώσεων στο PlayStation Store και τη δυνατότητα για online multiplayer gaming. Οι συνδρομητές έχουν επίσης την ευκαιρία να αποθηκεύουν τα δεδομένα του παιχνιδιού τους στο cloud, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει σε οποιαδήποτε κονσόλα. Η υπηρεσία προσθέτει συνεχή αξία στους χρήστες της και αναβαθμίζει την εμπειρία του gaming στην πλατφόρμα του PlayStation.

Πηγή: cnet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS