ΑρχικήinetΤο teaser της σειράς Realme 13 Pro υπονοεί ισχυρές λειτουργίες AI

Το teaser της σειράς Realme 13 Pro υπονοεί ισχυρές λειτουργίες AI

Η Realme ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη σειρά 13 Pro στην Ινδία, η οποία πιθανότατα θα αποτελείται από δύο τηλέφωνα με λειτουργίες AI: το realme 13 Pro και το realme 13 Pro+. Αν και δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, και οι δύο συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν στην Κίνα στις αρχές Ιουλίου, επομένως η κυκλοφορία στην Ινδία θα πρέπει να γίνει περίπου την ίδια στιγμή.

Δείτε επίσης: Realme: Κλέβει δεδομένα χρηστών; Η Ινδία ξεκινά έρευνα

Realme 13 Pro AI

Σύμφωνα με τη realme, τα επερχόμενα τηλέφωνά της «είναι έτοιμα να θέσουν ένα νέο σημείο αναφοράς στη φωτογραφία από κινητά και στοχεύουν να κάνουν τα ισχυρά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας κάμερας AI προσβάσιμα σε ένα ευρύτερο κοινό».

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει τη σειρά realme 13 Pro πολύ ελκυστική για τους πελάτες είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της κάμερας που υπονοούνται από το teaser της εταιρείας θα διατίθενται σε πολύ προσιτή τιμή.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές, προηγούμενες αναφορές υποστηρίζουν ότι το realme 13 Pro+ αναμένεται να διαθέτει κάμερα περισκοπίου 50 megpaixel (Sony IMX882) με οπτικό ζουμ 3x και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3.

Επίσης, και τα δύο τηλέφωνα είναι πιθανό να διαθέτουν παρόμοιες οθόνες AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Θα τρέχουν επίσης σε Android 14 με το realme UI 5.0.

Δείτε ακόμα: 5 tips για Android smartphone φιλικά προς τους ηλικιωμένους

Φήμες λένε ότι το realme 13 Pro και το realme 13 Pro+ θα είναι διαθέσιμα σε πολλές παραλλαγές με βάση την ποσότητα μνήμης: 8/128GB, 8/256GB, 12/256GB και 12/512GB.

Realme

Επίσης, οι πελάτες που προτιμούν το realme 13 Pro θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία χρώματα: Sky green, Monet Gold και Monet Purple. Από την άλλη πλευρά, το realme 13 Pro+ θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον δύο χρώματα σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές: Emerald Gold και Monet Gold.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, αν και γνωρίζουμε ότι τόσο το realme 13 Pro όσο και το 13 Pro+ θα είναι διαθέσιμα στην Ινδία μέσω του Flipkart και του ηλεκτρονικού καταστήματος της realme.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά Pro 13 της realme αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 4 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης AI imaging media preview της εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στην Μπανγκόκ.

Δείτε επίσης: Το μέλλον της Nothing: Τα smartphones με τεχνητή νοημοσύνη

Τα Realme smartphones έχουν κερδίσει σημαντική δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας τα μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς καταναλωτές. Αυτές οι συσκευές συνδυάζουν υψηλή απόδοση και οικονομική τιμή, χαρακτηριστικά που τα κάνουν ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Επιπλέον, τα Realme smartphones διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, προηγμένες κάμερες και ισχυρές μπαταρίες, τα οποία συμβάλλουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Με συσκευές που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών, η Realme συνεχίζει να ενισχύει τη φήμη της ως μια αξιόπιστη και καινοτόμος μάρκα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS