ΑρχικήHow ToMicrosoft Store: Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές στο PC σας;

Microsoft Store: Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές στο PC σας;

Οι εφαρμογές μας βοηθούν να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ηλεκτρονικές συσκευές μας. Το Microsoft Store προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για συσκευές με Windows και όλες οι εφαρμογές έχουν εξεταστεί από τη Microsoft για να επιβεβαιωθεί η ασφάλειά τους! Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείτε πώς μπορείτε να κατεβάζετε εφαρμογές σε συσκευή Windows 11, χρησιμοποιώντας το κατάστημα Microsoft Store.

Δείτε επίσης: Η Microsoft καταργεί το Windows DirectAccess, φέρνει το Always On VPN

Microsoft Store εφαρμογές

Τι μπορεί να βρει κανείς στο Microsoft App Store;

Αρχικά, το Microsoft Store βρίσκεται στη γραμμή εργασιών σας (μια μπλε τσάντα με το σύμβολο των Windows). Μπορείτε να το ανοίξετε και από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αφού μπείτε στο κατάστημα, μπορείτε να ψάξετε για τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν διάφορα apps για ενίσχυση της παραγωγικότητας, για ψυχαγωγία, παιχνίδια, εφαρμογές για shopping και επικοινωνία και πολλά άλλα. Μεταβείτε στην ενότητα εφαρμογών για εξερεύνηση ανά κατηγορία. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα εργαλείων της Microsoft, όπως το Microsoft Teams και το Microsoft Outlook, και εκατοντάδες άλλες χρήσιμες third party εφαρμογές.

Πολλές από τις εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν, ενώ για άλλες χρειάζεται μια συνδρομή. Κάποιες εφαρμογές μπορεί να διαθέτουν αγορές εντός εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Microsoft Flight Simulator: Θα κυκλοφορήσει στο PC VR τον Νοέμβριο

Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Microsoft Store

  • Ανοίξτε το Microsoft Store στη συσκευή σας
  • Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης για να βρείτε την εφαρμογή που αναζητάτε. Εάν δεν θέλετε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, εξερευνήστε ανά κατηγορία.
  • Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Microsoft account σας, θα πρέπει να το κάνετε πριν κάνετε λήψη οποιωνδήποτε εφαρμογών.
  • Μόλις βρείτε την εφαρμογή που θέλετε, επιλέξτε Λήψη ή Εγκατάσταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εφαρμογή μπορεί να είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ανοίξει αυτόματα.
  • Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή, μπορείτε να την ανοίξετε μέσω του Microsoft Store ή να την βρείτε με τη γραμμή αναζήτησης των Windows. (Στο Microsoft Store, επιλέξτε Βιβλιοθήκη για να βρείτε τις εφαρμογές σας και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις).

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε ένα password που έχετε αποθηκεύσει στο Microsoft Edge

Η διαδικασία λήψης εφαρμογών είναι πολύ εύκολη! Και επειδή πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας την ασφάλεια, είναι σημαντικό να κατεβάζουμε εφαρμογές μόνο από αξιόπιστες πηγές, όπως το Microsof Store. Αποφύγετε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές, όπως καταστήματα τρίτων, μη αξιόπιστα sites και links που λαμβάνετε μέσω emails και SMS. Τέτοιες εφαρμογές μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό.

Πηγή: www.microsoft.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS