ΑρχικήinetPixel 6: Παρουσιάζει σφάλματα μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Pixel 6: Παρουσιάζει σφάλματα μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Όταν κυκλοφόρησε το Google Pixel 6 για πρώτη φορά, ήταν γεμάτο σφάλματα.

google pixel 6 σφάλματα

Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, σχεδόν όλα αυτά τα προβλήματα έχουν εξαλειφθεί, μόνο για να εμφανιστεί ένα μεγαλύτερο ζήτημα. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να επηρεάζει όλα τα τηλέφωνα της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Pixel 6, Pixel 6 Pro και Pixel 6a.

Σε πολλές περιπτώσεις, μετά από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε ένα Pixel 6, η συσκευή εκκινεί με μαύρη οθόνη. Μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες, οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση σφάλματος που αναφέρει ότι λείπει το “tune2fs”. Πρόκειται για μια προηγμένη εντολή Unix που χρησιμοποιείται για την προσαρμογή των συντονίσιμων παραμέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: Pixel 6 / Pixel 7: Χρήστες λένε ότι το Android 14 διόρθωσε προβλήματα υπερθέρμανσης και μπαταρίας

Ακόμη και τα εργαλεία Android Flash, που επιτρέπουν την ενημέρωση του λογισμικού συνδέοντας τη συσκευή σε υπολογιστή, δεν φαίνεται να βοηθούν, καθιστώντας στους χρήστες αδύνατη την επίλυση του προβλήματος.

Είναι απίθανο μια πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού να ευθύνεται για το πρόβλημα, καθώς οι επηρεαζόμενες συσκευές δεν βρίσκονται όλες στην ίδια έκδοση λειτουργικού συστήματος. Κάποιοι χρήστες που παραπονέθηκαν στη Google έλαβαν την απάντηση ότι το πρόβλημα οφείλεται σε ζήτημα με τη μητρική και ότι η εταιρεία δεν θα επισκευάσει δωρεάν ένα χαλασμένο τηλέφωνο που είναι εκτός εγγύησης.

Αυτό, φυσικά, δεν άρεσε στους χρήστες, οι οποίοι πιστεύουν ότι το πρόβλημα σχετίζεται με το λογισμικό και ότι η Google πρέπει να το διορθώσει. Ωστόσο, η Google μπορεί να επανεξετάσει την απόφαση καθώς αυτή τη στιγμή διερευνά το ζήτημα. Ένας ειδικός της Google ανέφερε ότι πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι έχει επηρεαστεί σημαντικός αριθμός συσκευών.

google pixel 6 σφάλματα

Δείτε ακόμη: Google Pixel 6 και 7: Τελευταία ενημέρωση προκαλεί προβλήματα

Φυσικά, το γεγονός ότι η Google διερευνά το ζήτημα δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιήσει τους πελάτες, αλλά αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Περιττό να πούμε ότι, εάν έχετε κάποια από τις επηρεαζόμενες συσκευές, θα πρέπει να αποφύγετε την εργοστασιακή επαναφορά τους προς το παρόν.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS