ΑρχικήUpdatesiPhone 16 Pro: Θα διαθέτει πιο φωτεινή και μεγαλύτερης διάρκειας οθόνη;

iPhone 16 Pro: Θα διαθέτει πιο φωτεινή και μεγαλύτερης διάρκειας οθόνη;

Μια νέα έκθεση αναφέρει ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι τα πρώτα iPhone που θα χρησιμοποιούν τις οθόνες M14 OLED της Samsung.

iphone οθόνη

Αυτές οι οθόνες βελτιώνουν τη φωτεινότητα και παρατείνουν τη μακροζωία των συσκευών. Προηγούμενες φήμες για τις οθόνες του iPhone 16 Pro περιλάμβαναν διάφορες απόψεις για τη φωτεινότητα. Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο του 2023, αναφέρθηκε ότι η Apple θα χρησιμοποιούσε μια Micro Lens Array, η οποία αντανακλά περισσότερο φως OLED προς τα εμπρός.

Διαβάστε περισσότερα: iPhone: Πώς να διαγράψετε τα cookies για ενίσχυση απορρήτου;

Σύμφωνα με το ETNews της Νότιας Κορέας, τα δύο Pro μοντέλα της σειράς iPhone 16 θα εξοπλιστούν με τις πιο πρόσφατες οθόνες της Samsung. Αυτές οι οθόνες, γνωστές ως M14, είναι OLED μοντέλα που χρησιμοποιούν 14 υλικά υψηλής απόδοσης.

Η τελευταία αναφορά δεν περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πόσο πιο φωτεινές θα είναι οι οθόνες. Ωστόσο, μια ξεχωριστή διαρροή τον Μάιο του 2024 υποστήριξε ότι το iPhone 16 Pro θα αυξήσει τη φωτεινότητα στα 1.200 nits, από τα 1.000 nits του iPhone 15 Pro.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα χρησιμοποιήσει την τελευταίας γενιάς οθόνη της Samsung. Ωστόσο, λέγεται ότι η Samsung θα προμηθεύσει το ίδιο μοντέλο και στη σειρά Google Pixel 9.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ενώ το Google Pixel 9 προβλέπεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

iphone οθόνη

Δείτε επίσης: iPhone X, AirPods και HomePod πρώτης γενιάς μπαίνουν στη λίστα των «Vintage» προϊόντων

Παράλληλα, προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι οι οθόνες του iPhone 16 Pro και του iPhone 16 Pro Max θα είναι μεγαλύτερες από αυτές της σειράς iPhone 15. Συγκεκριμένα, η οθόνη του iPhone 16 Pro φημολογείται ότι θα αυξηθεί από τις 6,1 ίντσες στις 6,3 ίντσες, ενώ η οθόνη του iPhone 16 Pro Max από τις 6,69 ίντσες στις 6,9 ίντσες.

Πηγή: appleinsider

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS