ΑρχικήBusinessΗΠΑ: Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων (EV) της Kia αυξάνονται συνεχώς

ΗΠΑ: Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων (EV) της Kia αυξάνονται συνεχώς

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων (EV) Kia στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν το πρώτο εξάμηνο του έτους, σημειώνοντας νέο ρεκόρ για την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία. Έχοντας πουλήσει πάνω από 5.000 ηλεκτρικά οχήματα για τρίτο συνεχόμενο μήνα, η Kia φαίνεται πως συνεχίζει δυναμικά το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

πωλήσεις EV Kia

Η Kia κυκλοφορεί προσιτά μοντέλα μεγάλης αυτονομίας, όπως τα EV9 και EV6, τα οποία έχουν προσελκύσει πολλούς αγοραστές στις ΗΠΑ.

Τον Μάιο, η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις ρεκόρ και συνολικά η εταιρεία πούλησε 29.392 ηλεκτρικά αυτοκίνητα το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Δείτε επίσης: Kia: Οι πωλήσεις των EV διπλασιάστηκαν τον Μάιο

Τον Ιούνιο κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 5.000 EVs, με 1.905 από αυτά να είναι EV9 και 2.171 EV6.

Οι παραδόσεις του SUV EV9 στις ΗΠΑ ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, και οι πωλήσεις έφτασαν τις 9.671 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024. Η Kia ξεκίνησε την παραγωγή του EV9 στη Georgia τον Μάιο, καθιστώντας το πρώτο EV που κατασκευάστηκε στην πολιτεία.

Με τιμή εκκίνησης κάτω από τα 55.000 $, η Kia αποκαλεί το EV9 «wake-up call» στον κλάδο. Με την ομοσπονδιακή πίστωση φόρου, ύψους 7.500 $, η τιμή πέφτει στα 48.995 $. Το long-range EV9 παρέχει αυτονομία έως και 320 μίλια και ξεκινά από 60.695 $.

Δείτε επίσης: Tesla – β’ τρίμηνο 2024: Πτώση σε παραγωγή και παραδόσεις οχημάτων

Kia ηλεκτρικά οχήματα
ΗΠΑ: Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων (EV) της Kia αυξάνονται συνεχώς

Εξίσου δημοφιλές στις ΗΠΑ είναι και το EV6, με την Kia να έχει πουλήσει φέτος 10.941 αυτοκίνητα. Το EV6 της Kia είναι ένα από τα πιο προσιτά και οικονομικά EVs στις ΗΠΑ. Το Kia EV6 του 2024 ξεκινά από 42.600 $. Για το Light Long Range RWD EV6 με αυτονομία έως και 310 μίλια, η τιμή ξεκινά από 45.950 $.

Δείτε επίσης: Κινέζικες εταιρείες EV οχημάτων απειλούν την Tesla

Η άνοδος της Kia μπορεί να οφείλεται στο ότι η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη καινοτόμων και ελκυστικών μοντέλων EV. Τα νέα μοντέλα της προσφέρουν βελτιωμένη αυτονομία, καλύτερες επιδόσεις και προηγμένες τεχνολογίες, καθιστώντας τα πιο ελκυστικά για τους καταναλωτές.

Η στρατηγική μάρκετινγκ της Kia έχει επίσης ενισχύσει τις πωλήσεις. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην προώθηση των πλεονεκτημάτων των EV, όπως η οικονομία καυσίμου, η χαμηλότερη συντήρηση και η προστασία του περιβάλλοντος. Όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS