ΑρχικήinetΗ Samsung αφαιρεί την υποστήριξη Health από παλαιότερα μοντέλα

Η Samsung αφαιρεί την υποστήριξη Health από παλαιότερα μοντέλα

Ο κύκλος υποστήριξης της εφαρμογής Samsung Health έχει πλέον κλείσει και η εφαρμογή Health δεν θα είναι πλέον λειτουργική, δεν θα ενημερώνεται με νέες δυνατότητες και δεν θα λαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων, στα παλιά Galaxy S8 ή Note 8.

Δείτε επίσης: Samsung: Λανσάρει τηλεοράσεις με υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία

Samsung Health

Η Samsung είναι γνωστό ότι αφαίρεσε παλαιότερα τηλέφωνα από τον κατάλογο υποστήριξης για τις δημοφιλείς υπηρεσίες υγείας και φυσικής κατάστασης που ελέγχονται από την εφαρμογή, καθώς η τελευταία φορά που το έκανε ήταν το 2021.

Περιττό να πούμε ότι αυτά τα παλιά τηλέφωνα Samsung θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί από κάτι νεότερο μέχρι τώρα, ωστόσο πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να κρατούν τα αγαπημένα τους τηλέφωνα και να τους αλλάζουν μπαταρίες μόνο όταν παραστεί ανάγκη.

Ενσωματωμένο στην τελευταία έκδοση 6.27 της εφαρμογής Samsung Health, βρέθηκε ένα μήνυμα συστήματος που προορίζεται να εμφανίζεται σε παλαιότερες συσκευές από το AssembleDebug for Android Authority και προειδοποιεί ότι το Samsung Health δεν θα υποστηρίζεται πλέον σε Android 9 και κάτω.

Δείτε ακόμα: Η Samsung επιβεβαιώνει το όνομα Galaxy Watch Ultra

«Παρακαλούμε λάβρτε υπόψη σας ότι από τις 24/6/2024, το Samsung Health (έκδοση 6.27) δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο σε συσκευές με Android OS 9.0 ή παλαιότερο», αναφέρει το μήνυμα και συνεχίζει ότι όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουν νέες δυνατότητες και περαιτέρω υποστήριξη, θα πρέπει να μετακινηθούν τουλάχιστον στο Android 10.

υποστήριξη

Δεδομένου ότι κάποιος χρειάζεται το Samsung Health για σύζευξη και έλεγχο ή προβολή των αναφορών παρακολούθησης ύπνου, φυσικής κατάστασης και ευεξίας που προέρχονται από τα περισσότερα wearables και αξεσουάρ γυμναστικής, ακόμα κι αν δεν ανήκουν στη Samsung, η κίνηση της μείωσης της υποστήριξης θα πρέπει να είναι αρκετή ώθηση για αναβάθμιση.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και η τιμή του

Η εφαρμογή Samsung Health είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ευεξίας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις ρουτίνες υγείας και φυσικής τους κατάστασης. Με λειτουργίες που παρακολουθούν διάφορες σωματικές δραστηριότητες, όπως περπάτημα, τρέξιμο και ποδηλασία, η εφαρμογή παρέχει διορατικά δεδομένα για την απόδοση και την πρόοδο. Επιπλέον, υποστηρίζει την παρακολούθηση διατροφικών συνηθειών επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν την πρόσληψη τροφής και να παρακολουθούν τις διατροφικές πληροφορίες. Το Samsung Health περιλαμβάνει επίσης εργαλεία για τη διαχείριση των προτύπων ύπνου, των επιπέδων άγχους και της συνολικής ψυχικής ευεξίας, διευκολύνοντας μια ολιστική προσέγγιση της προσωπικής υγείας. Η ενσωμάτωσή του με φορητές συσκευές βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη προσφέροντας συνεχή παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης εν κινήσει.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS