ΑρχικήinetXbox: Βγήκε εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, λειτουργεί και πάλι

Xbox: Βγήκε εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, λειτουργεί και πάλι

Το Xbox έχει επιλύσει μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας που εμπόδιζε τους παίκτες να συνδεθούν στο Xbox Live, να παίξουν διαδικτυακά παιχνίδια, να κατεβάσουν παιχνίδια ή να χρησιμοποιήσουν άλλες υπηρεσίες για αρκετές ώρες. “Οι χρήστες δεν θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη σύνδεση στο Xbox Live και τις υπηρεσίες“, λέει το Xbox σε μια ανάρτηση στο X. “Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, το παιχνίδι συνεχίζεται!

Δείτε επίσης: 6 Δωρεάν Παιχνίδια Έρχονται στο Xbox Game Pass τον Ιούνιο

Xbox εκτός λειτουργίας

Η υπηρεσία Xbox Live βγήκε εκτός λειτουργίας λόγω μεγάλης διακοπής υπηρεσιών, η οποία επηρέασε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο και τους εμπόδισε να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στο Xbox και να παίζουν παιχνίδια.

Σύμφωνα με μια τεράστια ροή αναφορών χρηστών, η πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών είχε απενεργοποιηθεί για πολλές ώρες, εμποδίζοντάς τους να παίζουν παιχνίδια cloud και εκτός σύνδεσης, που απαιτούν σύνδεση σε λογαριασμό Xbox.

Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες έχουν αποσυνδεθεί από το Xbox Live. Διεξάγουμε έρευνα“, δήλωσε η ομάδα υποστήριξης του Xbox.

Η σελίδα κατάστασης Xbox έδειχνε ότι υπήρχε μια συνεχής διακοπή λειτουργίας που επηρέαζε τις υπηρεσίες λογαριασμού και προφίλ.

Αυτή η διακοπή επηρέασε τους χρήστες σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών cloud, των κονσολών Xbox One, του Xbox σε Windows, των συσκευών Android, των συσκευών Apple και των υπηρεσιών web, μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμα: Τι δηλώνει ο Phil Spencer για το φημολογούμενο Xbox Handheld;

Ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Xbox, να αποσυνδεθείτε όταν είστε συνδεδεμένοι ή να έχετε άλλα σχετικά προβλήματα“, εξήγησε η ομάδα του Xbox.

Οι λειτουργίες που απαιτούν σύνδεση, όπως τα περισσότερα παιχνίδια, εφαρμογές και κοινωνικές δραστηριότητες δεν θα είναι διαθέσιμες.

Η ομάδα του Xbox αναγνώρισε τη διακοπή λειτουργίας στις 14:07 EDT, ώρες μετά την εμφάνιση των πρώτων αναφορών χρηστών στο διαδίκτυο.

Το Downdetector έλαβε δεκάδες χιλιάδες αναφορές ζητημάτων υπηρεσίας από την έναρξη της διακοπής λειτουργίας, με τους παίκτες που επηρεάστηκαν να λένε ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους για να παίξουν παιχνίδια και να αναφέρουν προβλήματα διακομιστή.

Το Xbox αντιμετώπισε μια παρόμοια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας τον Μάιο του 2022 που επηρέασε πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Games και gaming, του Cloud gaming και του απομακρυσμένου gaming, καθώς και του Store και των συνδρομών.

Δείτε επίσης: Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

ΤοXbox Live είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία πολλαπλών παικτών που προσφέρεται από τη Microsoft για κονσόλες Xbox. Κυκλοφόρησε το 2002 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για online gaming. Μέσω του Xbox Live, οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν και να παίξουν με φίλους και ξένους από όλο τον κόσμο, να κάνουν λήψη παιχνιδιών και περιεχομένου, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η συνδρομητική υπηρεσία, γνωστή ως Xbox Live Gold, προσφέρει επιπλέον προνόμια, όπως δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα και εκπτώσεις σε επιλεγμένους τίτλους.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS