ΑρχικήUpdatesiOS 18: Δείτε τον πλήρη οδηγό με όλες τις νέες δυνατότητες!

iOS 18: Δείτε τον πλήρη οδηγό με όλες τις νέες δυνατότητες!

Με το iOS 18, η Apple ανέτρεψε τον σχεδιασμό της αρχικής οθόνης, εισάγοντας δυαντότητες για μεγαλύτερη ευελιξία και εξατομίκευση.

iOS 18

Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε τα εικονίδια όπου επιθυμείτε, να αλλάξετε το μέγεθός τους και να επιλέξετε νέα χρώματα. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αποκρύψετε εφαρμογές και να τροποποιήσετε τα κουμπιά της οθόνης κλειδώματος.

Αυτός ο οδηγός παρουσιάζει όλες τις νέες δυνατότητες που έρχονται στην Αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος του iOS 18.

Διαβάστε σχετικά: Με το iOS 18 μπορείτε να δώσετε στο Siri νέο όνομα

Αναδιάταξη εικονιδίων

Με το iOS 18, μπορείτε να αναδιατάξετε τα εικονίδια και τα γραφικά στοιχεία εφαρμογών στην Αρχική οθόνη και στις σελίδες εφαρμογών σας με κενά ανάμεσά τους, παρέχοντας πληθώρα νέων επιλογών διάταξης.

Η Apple χρησιμοποιεί ένα σύστημα πλέγματος που επιτρέπει τη μετακίνηση των εικονιδίων εφαρμογών μόνο εντός των καθορισμένων θέσεων του πλέγματος. Ωστόσο, ένα εικονίδιο μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο πλέγμα, ακόμα και με κενό χώρο γύρω του. Αν και αυτό φαίνεται περίπλοκο, με το iOS 17, όταν προσθέτετε μια νέα εφαρμογή στην Αρχική οθόνη, αυτή τοποθετείται αυτόματα στην επόμενη διαθέσιμη θέση.

Στο iOS 18, μπορείτε να επιλέξετε πού θα το τοποθετήσετε. Μπορείτε να έχετε κενά σε μέγεθος εικονιδίου εφαρμογής μεταξύ εφαρμογών, πλήρεις κενές σειρές και πλήρεις κενές στήλες. Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε εικονίδια και γραφικά στοιχεία σε μέρη με ανομοιόμορφα διαστήματα λόγω του αόρατου περιορισμού του πλέγματος, οπότε έχετε αυτό υπόψη.

Μπορείτε να βάλετε μια μεμονωμένη εφαρμογή στη μέση μιας σελίδας, να έχετε μια σειρά εφαρμογών στο επάνω μέρος και μια σειρά από εφαρμογές στο κάτω μέρος, να δημιουργήσετε μια στήλη εφαρμογών και πολλά άλλα. Η Apple δημιούργησε αυτό το σχέδιο για να σας επιτρέψει να τοποθετήσετε εφαρμογές και γραφικά στοιχεία γύρω από ταπετσαρίες και να τα τακτοποιήσετε σε πιο χρήσιμες διατάξεις.

Δείτε πώς μπορείτε να μετακινήσετε τα εικονίδια σας:

  • Πατήστε παρατεταμένα στην Αρχική οθόνη ή σε μια σελίδα εφαρμογής για να ξεκινήσετε τη λειτουργία περιστροφής.
  • Μετακινήστε τις εφαρμογές στις επιθυμητές θέσεις.
  • Πατήστε στο “Done”.

Αύξηση του μεγέθους εικονιδίου

Μπορείτε να κάνετε τα εικονίδια των εφαρμογών σας μεγαλύτερα στο iOS 18 αφαιρώντας τα ονόματα των εφαρμογών. Με τα ονόματα εφαρμογών στη θέση τους, η Apple χρειάζεται χώρο για να τα εμφανίσει, αλλά η κατάργησή τους ανοίγει πολύ χώρο για μεγαλύτερο εικονίδιο και μέγεθος φακέλου. Η αλλαγή του μεγέθους της εφαρμογής δεν αλλάζει τον αριθμό των εφαρμογών που είναι ορατές, απλώς αφαιρεί κείμενο και καταναλώνει αυτόν τον κενό χώρο.

Με μεγαλύτερα εικονίδια, εξακολουθείτε να λαμβάνετε έως και έξι σειρές εικονιδίων με τέσσερα εικονίδια η καθεμία, το ίδιο που περιορίζεστε όταν είναι ενεργοποιημένα τα ονόματα εικονιδίων. Για να αλλάξετε το μέγεθος του εικονιδίου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πατήστε παρατεταμένα στην Αρχική οθόνη ή σε μια σελίδα εφαρμογής.
  • Πατήστε “Επεξεργασία”.
  • Πατήστε “Προσαρμογή”.
  • Επιλέξτε Μικρό για να ενεργοποιήσετε τα ονόματα εφαρμογών ή Μεγάλο για να τα απενεργοποιήσετε.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ρύθμιση είναι καθολική, επομένως δεν μπορείτε να έχετε μικρά εικονίδια σε μία σελίδα εφαρμογής και μεγάλα εικονίδια σε διαφορετική σελίδα εφαρμογής.

Αλλαγή μεγέθους widget

Δείτε ακόμη: iOS 18: Μπορείτε να επιλέξετε Apple TV ή HomePod ως το Home Hub σας

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των γραφικών στοιχείων απευθείας από την Αρχική οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στις επιλογές προσαρμογής. Τα γραφικά στοιχεία διαθέτουν τώρα μια λευκή στρογγυλεμένη γραμμή στη γωνία, την οποία μπορείτε να σύρετε ώστε να τα μεγαλώσετε ή να τα μικρύνετε.

  • Πατήστε παρατεταμένα στην Αρχική οθόνη ή σε μια σελίδα εφαρμογής για να μεταβείτε σε λειτουργία περιστροφής.
  • Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου ώστε να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.

Περιορίζεστε στο ελάχιστο και μέγιστο διαθέσιμο μέγεθος με οποιοδήποτε δεδομένο γραφικό στοιχείο. Για παράδειγμα, το γραφικό στοιχείο Μπαταρία μπορεί να έχει το μέγεθος τεσσάρων εικονιδίων εφαρμογών, έξι οριζόντιων εικονιδίων εφαρμογών σε δύο σειρές ή ένα τετράγωνο σχήμα με πλάτος τέσσερα εικονίδια και ύψος τέσσερα εικονίδια. Όταν αλλάζετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου μπαταρίας, περιορίζεστε σε αυτές τις επιλογές μεγέθους, αλλά δεν χρειάζεται να μεταβείτε στις πλήρεις ρυθμίσεις του γραφικού στοιχείου για να αλλάξετε το μέγεθος.

Τα γραφικά στοιχεία εξακολουθούν να προστίθενται στην Αρχική οθόνη και τις σελίδες εφαρμογών σας με τον ίδιο τρόπο, αν και ορισμένες από τις ετικέτες έχουν αλλάξει. Πατήστε παρατεταμένα και πατήστε “Επεξεργασία” και μετά επιλέξτε την επιλογή “Προσθήκη γραφικού στοιχείου”. Είναι ένα ακόμη πάτημα από ό,τι πριν, λόγω των νέων επιλογών προσαρμογής.

Εάν μια εφαρμογή διαθέτει γραφικό στοιχείο, μπορείτε επίσης να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιό της για να δείτε τις επιλογές γραφικών στοιχείων ακριβώς εκεί, μετατρέποντας το εικονίδιο της εφαρμογής σε γραφικό στοιχείο.

Νέα Widgets

Η Apple πρόσθεσε ένα νέο widget Health στο iOS 18 που εμφανίζει πληροφορίες από τη νέα λειτουργία Vitals που υπάρχει τόσο στην εφαρμογή Health όσο και στο Apple Watch. Παρέχει μια επισκόπηση των καθημερινών ή εβδομαδιαίων στοιχείων, καθώς και ένα νέο γραφικό στοιχείο για παρακολούθηση του κύκλου.

Το Vitals συγκεντρώνει πληροφορίες από το Apple Watch για να παρέχει μια καθημερινή ανάγνωση του τρόπου με τον οποίο ο καρδιακός ρυθμός, τα πρότυπα ύπνου, η αναπνοή και το οξυγόνο του αίματος αλλάζουν από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Υπάρχει επίσης ένα νέο widget Journal, με επιλογές που παρέχουν μια προτροπή γραφής που μπορείτε να πατήσετε για να ανοίξετε την εφαρμογή για να απαντήσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα γραφικό στοιχείο Streaks που παρακολουθεί πόσες ημέρες στη σειρά έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Journal.

Για τη νέα δυνατότητα Training Load στο Apple Watch, η Apple έχει προσθέσει ένα αντίστοιχο widget στην ενότητα Fitness widget.

Στην ενότητα Home widget, υπάρχουν νέα γραφικά στοιχεία για τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας (μια δυνατότητα που έρχεται σε επιλεγμένους χρήστες στο iOS 18 αργότερα φέτος).

Εικονίδια Dark Mode

dark mode ios 18

Οι ενσωματωμένες εφαρμογές της Apple έχουν επιλογές ανοιχτού και σκούρου χρώματος στο iOS 18, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάζετε το χρώμα των εικονιδίων σας όταν έχετε ενεργοποιημένη το Dark Mode. Τα dark icons είναι όλα επανασχεδιασμένα με μαύρο φόντο αντί για λευκό ή έγχρωμο φόντο, γεγονός που τα κάνει να συνδυάζονται καλύτερα με τη ρύθμιση ‌Dark Mode.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Dark icon ανεξάρτητα από την ενεργοποίηση του Dark Mode, ώστε να μπορείτε να αφήσετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Light ενώ χρησιμοποιείτε την επιλογή Dark icon. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα εικονίδια σε μια αυτόματη λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι θα αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το αν είναι ενεργό το Dark Mode ή το Light Mode.

Αυτήν τη στιγμή, μόνο οι εφαρμογές της Apple έχουν Dark Mode, αλλά οι third-party προγραμματιστές θα μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν δύο επιλογές χρώματος για τα εικονίδια τους όταν κυκλοφορήσει το iOS 18.

Για να συμβαδίσει με τα εικονίδια ‌Dark Mode, η Apple εισήγαγε επίσης έναν διακόπτη που κάνει την ταπετσαρία σας πιο σκούρα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του εικονιδίου και της ταπετσαρίας:

  • Πατήστε παρατεταμένα στην Αρχική οθόνη ή σε μια σελίδα εφαρμογής.
  • Πατήστε “Επεξεργασία”.
  • Πατήστε “Προσαρμογή”.
  • Επιλέξτε Automatic, Dark, Light ή Tinted, μια επιλογή που περιγράφεται παρακάτω. Αυτή είναι επίσης η διεπαφή που χρησιμοποιείται για να αλλάξετε το μέγεθος του εικονιδίου της εφαρμογής και να σκουρύνετε την ταπετσαρία σας (το εικονίδιο του ήλιου).

Η επιλογή ταπετσαρίας κάνει την επιλεγμένη ταπετσαρία σας λίγο πιο σκούρα σε χρώμα, μειώνοντας τις φωτεινές αποχρώσεις όταν είναι ενεργοποιημένη. Πατώντας εναλλάσσει τις λειτουργίες Light και Dark, με το Light να είναι το τυπικό χρώμα της ταπετσαρίας σας.

Διαβάστε επίσης: Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 19, iPadOS 19 και macOS 16

Αποχρώσεις εικονιδίων

Εκτός από την επιλογή του Dark Mode για τα εικονίδια των εφαρμογών σας, μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε μια απόχρωση σε όλα, κάτι που είναι μια αισθητική που είναι χρήσιμη εάν θέλετε να τα ταιριάξετε με μια ταπετσαρία.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα των εικονιδίων μεμονωμένα και η απόχρωση αλλάζει τη σκιά όλων των εικονιδίων μαζικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα eyedropper για να επιλέξετε ένα χρώμα από την ταπετσαρία σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δύο ράβδους για να τροποποιήσετε τόσο την απόχρωση όσο και τον κορεσμό. Η απόχρωση λειτουργεί με όλα τα εικονίδια, επειδή αφαιρεί τον κορεσμό και, στη συνέχεια, τοποθετεί ένα χρώμα πάνω από το εικονίδιο αποκορεσμένου, έτσι χάνετε μεμονωμένα χρώματα στα εικονίδια εφαρμογών και στα γραφικά στοιχεία. Είναι μια πολύ μονόχρωμη εμφάνιση.

Όπως και με το μέγεθος εικονιδίου, αυτή είναι μια καθολική ρύθμιση, ώστε να μην μπορείτε να έχετε διαφορετικές αποχρώσεις για διαφορετικές σελίδες εφαρμογών. Η απόχρωση επηρεάζει όχι μόνο τις σελίδες της εφαρμογής σας και την Αρχική οθόνη, αλλά και τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών. Για να αλλάξετε μια απόχρωση εικονιδίου:

  • Πατήστε παρατεταμένα στην Αρχική οθόνη ή σε μια σελίδα εφαρμογής.
  • Πατήστε “Επεξεργασία”.
  • Πατήστε “Προσαρμογή”.
  • Επιλέξτε Tinted και χρησιμοποιήστε τα ρυθμιστικά για να προσαρμόσετε την απόχρωση στο ιδανικό σας χρώμα.

Για να απενεργοποιήσετε μια απόχρωση, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Light” ή “Dark” για να επιστρέψετε στα τυπικά χρώματα εικονιδίων εφαρμογής.

Απόκρυψη και κλείδωμα εφαρμογών

Το iOS 18 περιλαμβάνει μια λειτουργία ασφαλείας για το κλείδωμα των εφαρμογών ή ακόμα και την πλήρη απόκρυψή τους από την Αρχική οθόνη και τις σελίδες εφαρμογών σας. Μια κλειδωμένη εφαρμογή απαιτεί σάρωση Face ID ή Touch ID για να ανοίξει, επομένως αν κάποιος χρησιμοποιεί το ξεκλείδωτο iPhone σας, εξακολουθεί να μην μπορεί να ανοίξει εφαρμογές που έχετε απενεργοποιήσει.

Η απόκρυψη μιας εφαρμογής κάνει το ίδιο πράγμα με το κλείδωμα, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και την αφαιρεί εντελώς από την προβολή. Θα το δείτε μόνο σε έναν κρυφό φάκελο στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών, ο οποίος απαιτεί επίσης έλεγχο ταυτότητας για πρόσβαση. Οι κλειδωμένες και οι κρυφές εφαρμογές δεν εμφανίζονται στις αναζητήσεις στο iPhone, δεν είναι προσβάσιμες από το Siri χωρίς έλεγχο ταυτότητας και οι ειδοποιήσεις και οι ειδοποιήσεις όπως οι κλήσεις από την εφαρμογή είναι απενεργοποιημένες, επομένως είναι εντελώς ιδιωτικές χωρίς έλεγχο ταυτότητας.

Η επιλογή κλειδώματος και απόκρυψης εφαρμογών είναι χρήσιμη όταν πρέπει να παραδώσετε το τηλέφωνό σας σε κάποιον για προβολή φωτογραφιών, παιχνίδια ή παρόμοιες λειτουργίες.

Για μια κλειδωμένη εφαρμογή, δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι είναι κλειδωμένη έως ότου κάποιος επιχειρήσει να την ανοίξει, οπότε εμφανίζεται ένα μήνυμα ελέγχου ταυτότητας Face ID ή Touch ID. Για κρυφές εφαρμογές, απλώς δεν εμφανίζονται πουθενά εκτός από τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών.

Οι εφαρμογές εμφανίζονται στη λίστα αγορών/λήψεων του App Store, αλλά δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μπορείτε να προσπελάσετε τις ρυθμίσεις για κρυφές εφαρμογές σε έναν ξεχωριστό φάκελο “Κρυφές εφαρμογές” που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας για να ανοίξει.

Πώς να κλειδώσετε ή να αποκρύψετε μια εφαρμογή:

  • Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε να κλειδώσετε ή να αποκρύψετε.
  • Πατήστε “Απαιτείται Face ID”.
  • Εάν θέλετε απλώς να κλειδώσετε μια εφαρμογή, πατήστε ξανά στο “Require Face ID‌”. Εάν θέλετε να το αποκρύψετε, επιλέξτε “Απόκρυψη και Απαίτηση αναγνωριστικού προσώπου”.
  • Έλεγχος ταυτότητας με σάρωση Face ID ή Touch ID.
  • Για μια κλειδωμένη εφαρμογή, αυτό είναι. Για μια κρυφή εφαρμογή, θα δείτε μια οθόνη που σας ενημερώνει ότι δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή κλήσεις από την εφαρμογή.
  • Πατήστε “Απόκρυψη εφαρμογής”.

Για να αφαιρέσετε το κλείδωμα σε μια εφαρμογή, πατήστε ξανά παρατεταμένα το εικονίδιο στην Αρχική οθόνη ή στη σελίδα της εφαρμογής και επιλέξτε “Να μην απαιτείται Face ID”. Θα χρειαστεί να κάνετε έλεγχο ταυτότητας για να το απενεργοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Apple: Φαίνεται να μην πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT στο iOS 18

Για να αναιρέσετε την απόκρυψη μιας εφαρμογής, μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών, επιλέξτε την ενότητα “Κρυφό”, ελέγξτε την ταυτότητα με το Face ID ή το Touch ID, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε “Να μην απαιτείται Face ID” ή “Αποκρύψη εφαρμογής”. Η πρώτη επιλογή αλλάζει εκτός κλειδώματος και διατηρεί την εφαρμογή μακριά από την Αρχική οθόνη, ενώ η δεύτερη απενεργοποιεί την απαίτηση ελέγχου ταυτότητας και την προσθέτει ξανά στο πρώτο διαθέσιμο άνοιγμα σε μια σελίδα εφαρμογής.

Εάν απενεργοποιήσετε το κλείδωμα και δεν το προσθέσετε ξανά στην Αρχική οθόνη, θα πρέπει να το βρείτε στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών για να το επαναφέρετε στην Αρχική οθόνη αργότερα.

Ενημερώσεις οθόνης κλειδώματος

Η Apple δεν έκανε σημαντικές αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος επειδή μόλις αναθεωρήθηκε με το iOS 17, αλλά υπάρχουν μερικές ενημερώσεις που αξίζει να σημειωθούν.

Rainbow Time και άλλες νέες επιλογές γραφικού στοιχείου κλειδώματος οθόνης

Με το iOS 17‌, η Apple πρόσθεσε μια επιλογή για την προσαρμογή της γραμματοσειράς και του χρώματος της ώρας στην οθόνη κλειδώματος και στο iOS 18, υπάρχει μια νέα επιλογή χρώματος ουράνιου τόξου που προσθέτει μια διαφοροποιημένη απόχρωση ουράνιου τόξου για την εποχή. Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στις επιλογές γραμματοσειράς ή χρώματος.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο γραφικό στοιχείο Ημερολόγιο που παρουσιάζει μια προτροπή ημερολογίου και ανοίγει την εφαρμογή όταν την πατάτε.

Για επιλογές γραφικών στοιχείων, υπάρχουν νέα γραφικά στοιχεία της εφαρμογής Health Vitals και νέες καταχωρίσεις για τη χρήση και τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτά ταιριάζουν με τα νέα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης.

Quick Buttons

Για πρώτη φορά, μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια του φακού και της κάμερας στην οθόνη κλειδώματος, επιλέγοντας κάτι πιο χρήσιμο ή απενεργοποιώντας τα εντελώς.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή Κέντρου Ελέγχου για τα κουμπιά Κλείδωμα οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των Συντομεύσεων, ‌Σκοτεινής Λειτουργίας‌, Λειτουργίας Αεροπλάνου, Απομακρυσμένου, Αριθμομηχανής Συναγερμού, Μετάφρασης και άλλων. Αυτή η αλλαγή συνδέεται με έναν επανασχεδιασμό του Κέντρου Ελέγχου και σας δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες για το τι μπορείτε να εκκινήσετε από την οθόνη κλειδώματος.

Η Apple επιτρέπει σε third-party εφαρμογές να προσθέτουν εικονίδια του Control Center (Κέντρου Ελέγχου), ώστε να μπορείτε επίσης να επιλέξετε από αυτά. Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Face ID ή το Touch ID για έλεγχο ταυτότητας προτού μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή από την οθόνη κλειδώματος, προκειμένου να διατηρηθεί το απόρρητο των χρηστών και να μην είναι εύκολα προσβάσιμα τα ευαίσθητα δεδομένα.

Για να αλλάξετε τα κουμπιά κλειδώματος οθόνης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη κλειδώματος μετά τον έλεγχο ταυτότητας.
  • Πατήστε Προσαρμογή.
  • Πατήστε στην οθόνη κλειδώματος.
  • Από αυτήν τη διεπαφή, πατήστε στο εικονίδιο “-” για να αφαιρέσετε τυχόν εφαρμογές που έχουν ήδη αντιστοιχιστεί σε αυτά τα κουμπιά. Εάν το κάνετε αυτό για πρώτη φορά, θα έχετε ορίσει τις εφαρμογές Φακός και Κάμερα στην προεπιλογή, οι οποίες πρέπει να καταργηθούν.
  • Από εκεί, πατήστε το κουμπί “+” και επιλέξτε ένα νέο στοιχείο ελέγχου για προσθήκη.
  • Πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία.

Δείτε περισσότερα: CocoaPods: Εκθέτουν τις εφαρμογές iOS και macOS σε supply chain επιθέσεις

Ταπετσαρία iOS 18

iOS 18 ταπετσαρία

Υπάρχουν τέσσερις νέες επιλογές ταπετσαρίας iOS 18 σε ροζ, κίτρινο, γαλάζιο και μωβ με ασορτί πιο σκούρο χρώμα. Όλα αυτά έχουν μια απόχρωση Light Mode και Dark Mode, προσαρμοσμένη από την Apple, με τη Dark Mode να διαθέτει λάμψη φόντου για το πιο σκούρο μέρος της σχεδίασης

Μπορείτε να βρείτε τις νέες ταπετσαρίες πατώντας παρατεταμένα στην οθόνη κλειδώματος και επιλέγοντας Customize (Προσαρμογή) για να τροποποιήσετε μια υπάρχουσα ταπετσαρία ή “+” για να προσθέσετε μια νέα.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS