ΑρχικήinetΤο αρχικό Pixel Fold είχε περισσότερα χαρακτηριστικά Google

Το αρχικό Pixel Fold είχε περισσότερα χαρακτηριστικά Google

Η Google άρχισε να εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο Pixel Fold το 2020. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, η Samsung βρισκόταν ήδη στο Galaxy Z Fold 2 και οι Κινέζοι ανταγωνιστές δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει τα εντυπωσιακά κινητά με τις ευέλικτες οθόνες όπως τώρα.

Δείτε επίσης: Pixel Fold: Το κόστος επισκευής δείχνει την υψηλή τιμή της καινοτομίας

Pixel Fold Google

Ωστόσο, η κατασκευή ενός συναρπαστικού αναδιπλούμενου τηλεφώνου αποδείχθηκε πιο δύσκολη από ό,τι είχε αρχικά οραματιστεί, και όχι μόνο επειδή το υλικό εκείνη την εποχή δεν επέτρεπε τους μεντεσέδες Teardrop που είναι πλέον ο κανόνας.

Η Google έπρεπε επίσης να σκεφτεί τις προσαρμογές λογισμικού που θα έκαναν το Android να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη οθόνη που μπορεί να διπλωθεί στη μέση και να βρει τρόπους να ξεχωρίζει από τα άλλα πτυσσόμενα τηλέφωνα.

Η Google είχε το σωστό σχεδιασμό για το Pixel Fold

Tο Pixel Fold που οραματίστηκε αρχικά η Google, αποδείχτηκε πιο χαρακτηριστικό και μοναδικό από αυτό που κυκλοφόρησε η εταιρεία πέρυσι, ως συσκευή λιανικής που πωλήθηκε στο Google Store.

Ένα από τα αρχικά πρωτότυπα του Pixel Fold με την κωδική ονομασία “Pipit” εμφανίστηκε, πιθανότατα από το 2020 και είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε τώρα ως το πραγματικό Pixel Fold.

Η φρεσκάδα του σχεδιασμού της Google είναι ορατή τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στο πρωτότυπο, αλλά το πνεύμα Pixel μεταφέρεται καλύτερα από την αρχική προσπάθεια της ομάδας σχεδιασμού της Google (ή της HTC).

Δείτε ακόμα: Google Pixel 8a: Νέα widget ‘Snapshot’ και ταπετσαρίες ‘Inside Out’

Θυμίζει αυτό που ξεκίνησε με το Pixel 6, κάτι που θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και θα φέρει τη μάρκα μαζί του όπως η εγκοπή του iPhone ή το Dynamic Island.

Pixel Fold

Όλες οι πρωτότυπες κάμερες Pixel Fold και τα συνοδευτικά σύνεργα σε αυτό το μοντέλο, τοποθετούνται σε μια λωρίδα στο πίσω μέρος που χωρίζει ασύμμετρα το σώμα με μοτίβο δύο τόνων. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο ευπρόσδεκτα νέα σχέδια τηλεφώνου στην πρόσφατη μνήμη.

Ο σχεδιασμός δεν είναι διαφορετικός απλά για να είναι. Οι τακτοποιημένοι συνδυασμοί αισθητήρων και φακών δεν μπορούν εύκολα να τραβήξουν φωτογραφίες των δακτύλων σας ή να εξαλείψουν την υπερευρεία προοπτική όπως θα έκανε μία κάμερα τοποθετημένη στη μία πλευρά του πίσω μέρους. Επιπλέον, υπάρχει άφθονος χώρος για να τον ακουμπά ο δείκτης μας ενώ χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο με το ένα χέρι.

Τέλος, η λωρίδα αυτή είναι μοναδική στην εμφάνιση και αναμειγνύεται με την πλάτη χωρίς να προεξέχει, παρόλο που είναι ανυψωμένη. Επιπλέον, πρόκειται για ένα σχέδιο με πολυάριθμους συνδυασμούς δύο και τριών χρωμάτων του Pixel Fold για να διατηρεί την εμφάνισή του φρέσκια και προσαρμόσιμη σε κάθε γούστο.

Δείτε επίσης: Τα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Το Google Pixel Fold σηματοδοτεί την είσοδο της Google στην αγορά των πτυσσόμενων smartphone, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την υπογραφή της εμπειρίας Pixel. Γνωστό για τον στιβαρό σχεδιασμό του και την απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του με τη σουίτα υπηρεσιών της Google, το Pixel Fold διαθέτει μια ευέλικτη οθόνη που ανοίγει για να προσφέρει μια εμπειρία σαν tablet, διατηρώντας παράλληλα τη φορητότητα ενός smartphone. Εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο τσιπ Google Tensor, προσφέρει ισχυρή απόδοση και βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, καθιστώντας το multitasking αβίαστο. Επιπλέον, το Pixel Fold διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας, αξιοποιώντας την προηγμένη υπολογιστική φωτογραφία της Google για να προσφέρει εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS