ΑρχικήinetΤα σχόλια της Samsung κατά της Apple κατακρίνονται από τους χρήστες

Τα σχόλια της Samsung κατά της Apple κατακρίνονται από τους χρήστες

Φαίνεται ότι η Samsung δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή κάθε φορά που η Apple κάνει κάτι «αμφιλεγόμενο» ή γενικά όποτε κάνει κάτι.

Δείτε επίσης: Η Samsung αφαιρεί την υποστήριξη Health από παλαιότερα μοντέλα

Samsung Apple

Κατά την κυκλοφορία του iOS 18, το οποίο οι άνθρωποι της Samsung παρακολουθούσαν προσεκτικά, ο λογαριασμός US X της Samsung άρχισε να δημοσιεύει tweets σχετικά με το πόσο αργά το iOS 18 έχει αποκτήσει ορισμένες δυνατότητες “Android“.

Προφανώς, η Samsung θα ήθελε πολύ να καταστήσει σαφές ότι το Galaxy επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν τα εικονίδια της εφαρμογής τους οπουδήποτε στην οθόνη “από το 2010“.

Η Samsung αναφέρθηκε επίσης στην τελευταία κίνηση μάρκετινγκ της Apple να αποκαλεί το AI σε iPhone, iPad και Mac «Apple Intelligence».

Ακόμα ένα σχόλιο της Samsung το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό, υπονοεί ότι το Galaxy βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το iPhone.

Δείτε ακόμα: Samsung: Λανσάρει τηλεοράσεις με υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η στάση της Samsung να επικρίνει συνεχώς αυτά που κάνει η Apple, έχει ενοχλήσει αρκετούς χρήστες. Οι οργισμένες απαντήσεις στα tweet της Samsung, αναφέρουν ότι βρίσκουν τα σχόλια της Samsung “cringe”, ότι η εταιρεία έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να κλέψει σχέδια της Apple και ότι δεν ήταν αυτή που ανακάλυψε το κινητό τηλέφωνο.

Αυτό που φαίνεται περίεργο σε μερικούς είναι ότι το ξέσπασμα της Samsung συνέπεσε με τις εικόνες που διέρρευσαν από το νέο Galaxy Buds Pro 3 της εταιρείας. Εκεί φαίνεται ότι η μοναδική εμφάνιση των ακουστικών της Samsung έχει πλέον αντικατασταθεί, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα πιο mainstream σχεδιασμό ακουστικών, που μοιάζει με τα AirPods Pro.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει επίσης το Galaxy Watch Ultra που θα είναι τετράγωνο – όπως το Apple Watch Ultra. Πρόκειται για μία ακόμα αλλαγή για τη ναυαρχίδα της σειράς smartwatch της Samsung.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και η τιμή του

Η σύγκριση ανάμεσα στην Apple και τη Samsung αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στον κόσμο της τεχνολογίας. Ενώ και οι δύο εταιρείες προσφέρουν υψηλής ποιότητας smartphones, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, η φιλοσοφία τους και η προσέγγισή τους στον σχεδιασμό και την εμπειρία χρήστη διαφέρουν σημαντικά. Η Apple είναι γνωστή για το κλειστό οικοσύστημα της, την απλότητα στη χρήση και τον κομψό σχεδιασμό. Οι συσκευές της, όπως το iPhone και το MacBook, χαρακηρίζονται από υψηλή απόδοση και ενσωμάτωση λογισμικού και υλικού. Από την άλλη πλευρά, η Samsung προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, πιο προσιτές επιλογές τιμής και καινοτόμες τεχνολογίες. Αν και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι σκληρός, τα προϊόντα και των δύο εταιρειών συνεχίζουν να καθορίζουν τις τάσεις της αγοράς και να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS