ΑρχικήUpdatesGalaxy Z Fold 6 και Flip 6 υιοθετούν το dual-screen για μετάφραση,...

Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 υιοθετούν το dual-screen για μετάφραση, όπως το Pixel Fold

Η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη μετάφραση σε όλη την πλατφόρμα Galaxy AI. Φαίνεται ότι εργάζεται σε μια νέα επιλογή μετάφρασης που θα χρησιμοποιεί το dual-screen των επερχόμενων Galaxy Z Fold 6 και Flip 6. Αν αυτό σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί η Google το είχε κάνει πρώτη στο Pixel Fold.

Interpreter Mode

Στο Pixel Fold που κυκλοφόρησε πέρυσι, η Google παρουσίασε τη νέα λειτουργία Μετάφρασης, «Interpreter Mode».

Διαβάστε επίσης: Το αρχικό Pixel Fold είχε περισσότερα χαρακτηριστικά Google

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν κείμενο και ομιλία από την κύρια οθόνη, και η μετάφραση εμφανίζεται στην εξωτερική οθόνη. Έτσι, μπορούν να κάνουν αμφίδρομες συζητήσεις και να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον χωρίς να γυρίσουν το τηλέφωνο.

Σε υλικό που διέρρευσε ο Evan Blass (@evleaks), βλέπουμε ότι η λειτουργία “interpreter” της Samsung έχει αναβαθμιστεί στη σειρά Galaxy S24. Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει αμφίδρομες συνομιλίες με μεταφράσεις στην εσωτερική και εξωτερική οθόνη των Galaxy Z Fold 6 και Flip 6, διευκολύνοντας την επικοινωνία.

Η Samsung διευκρινίζει:

Ταξιδεύετε και θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ντόπιους; Είτε επιθυμείτε να μιλήσετε, είτε να παρακολουθήσετε μια ξένη γλώσσα σε διεθνές συνέδριο ή να κατανοήσετε τον ξεναγό σας, ο “interpreter” προσφέρει άμεση μετάφραση σε πραγματικό χρόνο.

Οι σημειώσεις της Samsung υποδεικνύουν ότι αυτή η δυνατότητα λειτουργεί μόνο σε Flex Mode (σε αντίθεση με το Pixel, που απαιτεί απλώς το ξεδίπλωμα της συσκευής) και διευκρινίζουν συγκεκριμένα ότι λειτουργεί μόνο σε “Conversation Mode”.

Galaxy Z Fold

Η Samsung θα κυκλοφορήσει επίσημα τα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 στις 10 Ιουλίου. Αυτές οι νέες συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με τις ίδιες τεχνολογίες Galaxy AI που υπάρχουν στη σειρά Galaxy S24.

Δείτε περισσότερα: Η Samsung προσθέτει 7 γλώσσες και 5 διαλέκτους στο Galaxy AI

Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 είναι πλέον διαθέσιμες στο Samsung.com, προσφέροντας $50 πίστωση και δυνατότητα εξοικονόμησης έως και $1.500. Η κράτηση είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί καμία δέσμευση για αγορά της συσκευής. Επιπλέον, με την εγγραφή σας, συμμετέχετε σε κλήρωση για μια πίστωση $5.000 από τη Samsung.

Πηγή: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS