ΑρχικήSecurityΑποφύγετε το malware κατά το stream του UEFA EURO 2024

Αποφύγετε το malware κατά το stream του UEFA EURO 2024

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το UEFA EURO 2024 online, απαλλαγμένοι από τον κίνδυνο malware, διαβάστε τον παρακάτω οδηγό.

Δείτε επίσης: FakeBat Loader malware: Διαδίδεται μέσω επιθέσεων Drive-by

UEFA EURO 2024 malware

Ο πυρετός του ποδοσφαίρου των τουρνουά UEFA EURO 2024 και Copa America CONMEBOL μαίνεται στην Ευρώπη και την Αμερική. Το Fox Sports, το τμήμα αθλητικού προγραμματισμού της Fox Corporation, έχει τα περισσότερα δικαιώματα για ροή Euro και Copa America στις ΗΠΑ. Ωστόσο, το Fox δεν είναι διαθέσιμο σε τυπικές υπηρεσίες ροής όπως το Netflix και το Disney+, καθιστώντας το αθλητικό γεγονός απρόσιτο για πολλούς.

Όπως είναι λογικό, πολλοί χρήστες προσπαθούν επίσης να αποφύγουν τις υψηλές χρεώσεις που ορίζουν οι streamers, αναζητώντας τρόπους για να παρακολουθήσουν τους αγώνες δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή.

Ωστόσο, αυτή τους η προσπάθεια έρχεται με ένα κόστος, καθώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου συχνά βάζουν παγίδες για όλους τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάμψουν τους κανόνες και να αποφύγουν τις υψηλές τιμές. Η μη πληρωμή συνήθως έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να παρακολουθούν αθλητικό περιεχόμενο σε αμφισβητούμενους ιστότοπους. Τέτοιοι ιστότοποι παρακολούθησης του UEFA EURO 2024 απαιτούν συχνά μια μικρή συνδρομή ή μολύνονται με malware που στοχεύει να εισέλθει στο σύστημα του θεατή και πιθανώς ακόμη και να κλέψει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

Τρόποι για να παραμείνετε ασφαλείς και να παρακολουθήσετε τους αγώνες

Αθλητικά μπαρ

Εάν δεν έχετε την κατάλληλη συνδρομητική υπηρεσία, υπάρχει η επιλογή ενός αθλητικού μπαρ. Όλα τα αθλητικά μπαρ καλύπτουν σημαντικά γεγονότα όπως το Euro και το Copa America, και η παρακολούθηση τους σε ένα μπαρ σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν ένα κρύο ρόφημα αντί να περιηγούνται σε ιστότοπους ή να συμπληρώνουν διαδικτυακές φόρμες για να ξεκινήσουν μια δοκιμή.

Δείτε ακόμα: Το νέο Unfurling Hemlock πλημμυρίζει τα συστήματα με malware

Δωρεάν δοκιμή

Οι περισσότεροι streamers προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Το FuboTV για παράδειγμα έχει τη μεγαλύτερη δωρεάν δοκιμή, μία εβδομάδα και παρέχει πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια του UEFA EURO 2024 εντελώς δωρεάν και χωρίς τον κίνδυνο malware.

VPN

Οι ποδοσφαιρικές συγκρούσεις είναι συχνά διαθέσιμες δωρεάν στην εθνική τηλεόραση σε άλλες χώρες. Οι θεατές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να προσπεράσουν τον εικονικό τοίχο και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα παιχνίδι. Εάν ένας χρήστης αποκτήσει ένα αξιόπιστο VPN και έχει πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά.

Δωρεάν ροή

Η δωρεάν πρόσβαση σε ζωντανά παιχνίδια UEFA EURO 2024 σε mirror websites θα μπορούσε να είναι δελεαστική και μερικές φορές θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά προτείνουμε στους χρήστες να αποφεύγουν να συμμετέχουν σε αυτά καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος malware. Εάν αυτή είναι η τελευταία λύση, οι χρήστες θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν μοιράζονται τα στοιχεία της κάρτας τους και ότι έχουν εγκατεστημένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς σε όλες τις έξυπνες συσκευές.

Δείτε επίσης: Χρήστες Mac εκτέθηκαν σε info-stealer malware μέσω Google Ads

Το malware, έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει, να βλάπτει ή να διακόπτει τη λειτουργία των συστημάτων υπολογιστών χωρίς την ενημερωμένη συγκατάθεση του χρήστη. Παίρνει διάφορες μορφές, όπως ιούς, worms, trojans, ransomware, spyware και adware. Αυτά τα κακόβουλα προγράμματα μπορούν να κλέψουν ευαίσθητες πληροφορίες, να κρυπτογραφήσουν αρχεία για λύτρα, να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα των χρηστών ή να διακόψουν τις κανονικές λειτουργίες του συστήματος. Το κακόβουλο λογισμικό εξαπλώνεται συχνά μέσω email ηλεκτρονικού ψαρέματος, μολυσμένων λήψεων ή παραβιασμένων ιστότοπων, αποτελώντας σημαντική απειλή για άτομα, επιχειρήσεις και κυβερνητικές οντότητες. Ως εκ τούτου, τα ισχυρά μέτρα κυβερνοασφάλειας και οι τακτικές ενημερώσεις είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα έναντι αυτής της συνεχώς εξελισσόμενης απειλής.

Πηγή: pandasecurity

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS