ΑρχικήinetΤο Galaxy A21s δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις

Το Galaxy A21s δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις

Ένα ακόμα μοντέλο smartphone που κυκλοφόρησε το 2020 σταματά να λαμβάνει ενημερώσεις: το Galaxy A21s της Samsung.

Δείτε επίσης: Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 υιοθετούν το dual-screen για μετάφραση, όπως το Pixel Fold

Samsung Galaxy A21s ενημερώσεις

Με την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του (χωρητικότητα 5.000 mAh!) και τις κάμερες με καλές επιδόσεις (στο φως της ημέρας), το Galaxy A21s υπήρξε ένα δημοφιλές κινητό και αρκετά οικονομικό. Φυσικά είχε και μερικά μειονεκτήματα: η ανάλυση της οθόνης και η ακρίβεια των χρωμάτων ήταν λίγο απογοητευτικά, το μεγάφωνο (χωρίς στερεοφωνικό) ήταν αδύναμο και το gaming δεν ήταν ευχάριστο.

Τώρα, οι ειδικοί της Samsung από την Ολλανδία – ο πάντα ενημερωτικός ιστότοπος Galaxy Club – αναφέρει ότι η Samsung αποφάσισε να σταματήσει να παρέχει ενημερώσεις για το Galaxy A21s.

Το 2021 και το 2022, η Samsung άρχισε να προσφέρει πέντε χρόνια ενημερώσεων για τα τηλέφωνά της. Ωστόσο, το 2020, τα περισσότερα μοντέλα Galaxy περιορίστηκαν σε τέσσερα χρόνια υποστήριξης. Ενώ μοντέλα υψηλής τεχνολογίας όπως το Galaxy S20 απολαμβάνουν επί του παρόντος την υπόσχεση υποστήριξης των πέντε ετών, μοντέλα όπως τα Galaxy A41, A51 και A71 φτάνουν στο τέλος της υποστήριξής τους το 2024. Τώρα, το Galaxy A21s αφαιρείται επίσης από τη λίστα των υποστηριζόμενων τηλεφώνων.

Δείτε ακόμα: Το Samsung Galaxy S25 Ultra ίσως λάβει μεγάλη αναβάθμιση κάμερας

Από την κυκλοφορία του, το Galaxy A21s λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων στις εκδόσεις Android 11 και 12, καθώς και περιοδικές ενημερώσεις ασφαλείας. Προς το παρόν, η συσκευή εκτελεί την έκδοση υλικολογισμικού A217FXXSCDXE2 με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαΐου 2024.

Σύμφωνα με την αρχική δέσμευση της Samsung για τέσσερα χρόνια υποστήριξης, δεν αναμένονται περαιτέρω ενημερώσεις για το Galaxy A21s. Ενώ είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν ενημερώσεις στο μέλλον, η Samsung δεν έχει δώσει καμία υπόσχεση σχετικά με αυτό.

Για τους τρέχοντες χρήστες του Galaxy A21s, δεν υπάρχει άμεση ανάγκη ανάληψης δράσης. Το τηλέφωνο παραμένει ασφαλές και λειτουργικό, με κοινές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών εφαρμογών, να εξακολουθούν να λειτουργούν στο Android 12. Επιπλέον, οι ενημερώσεις συστήματος Google Play θα συνεχίσουν να παρέχουν ασφάλεια για ορισμένα βασικά στοιχεία για τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν η ενημέρωση συστήματος Google Play από την 1η Μαΐου 2024, είναι διαθέσιμη για το Galaxy A21s.

Δείτε επίσης: Η Samsung προσθέτει 7 γλώσσες και 5 διαλέκτους στο Galaxy AI

Η σειρά Samsung Galaxy είναι μια σειρά φορητών συσκευών που σχεδιάστηκε από τη Samsung Electronics, γνωστή για την τεχνολογία αιχμής και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της. Από κάμερες υψηλής ανάλυσης έως ζωντανές οθόνες και ισχυρούς επεξεργαστές, τα τηλέφωνα Samsung Galaxy καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των χρηστών. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν συχνά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, όπως συνδεσιμότητα 5G, προηγμένη ενσωμάτωση AI και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με έμφαση στην κομψή σχεδίαση και τη λειτουργικότητα, η σειρά Samsung Galaxy εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στους λάτρεις των smartphone σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS