ΑρχικήinetΘα έχει το Galaxy Z Fold 7 ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο;

Θα έχει το Galaxy Z Fold 7 ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο;

Τα smartphone απαλλάχτηκαν εδώ και καιρό από το φυσικό πληκτρολόγιο αλλά τώρα, πρόκειται να το πάρουν πίσω ως αποσπώμενο, και πιθανότατα και στο Galaxy Z Fold 7.

Δείτε επίσης: Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 υιοθετούν το dual-screen για μετάφραση, όπως το Pixel Fold

Galaxy Z Fold 7 αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Τουλάχιστον αυτό θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς μετά από ένα περίεργο εύρημα από την CNIPA.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η Samsung κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο CNIPA για μια πτυσσόμενη συσκευή που περιλαμβάνει αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Υπάρχουν σκίτσα της συσκευής από διάφορες γωνίες, που την δείχνουν τόσο με όσο και χωρίς το πληκτρολόγιο.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τα σκίτσα από την κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας αντιπροσωπεύουν μια συσκευή με μια τεράστια οθόνη με έναν μεντεσέ στο κάτω μέρος, που της επιτρέπει να διπλώνει προς τα μέσα, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι το επερχόμενο Galaxy Z Fold 7.

Το πληκτρολόγιο που συζητάμε εδώ μπορεί να προσαρτηθεί στο κάτω μέρος της συσκευής και να διπλωθεί προς τα μέσα, μαζί με το κάτω μέρος της οθόνης.

Δείτε ακόμα: Το Galaxy Z Fold 6 ίσως τελικά αποκτήσει νέο σχεδιασμό κάμερας

Δεν είναι σαφές πώς αυτός ο μηχανισμός αναδίπλωσης μπορεί να επηρεάσει την ανθεκτικότητα της οθόνης. Η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προστατευτική μεμβράνη παρόμοια με αυτή στην κύρια οθόνη του Galaxy Fold 5 για να προστατεύσει την οθόνη. Ο συνδυασμός μιας αναδιπλούμενης οθόνης και ενός αποσπώμενου πληκτρολογίου θα μπορούσε να κάνει τη συσκευή πιο συμπαγή και φορητή.

Εάν αυτό είναι το σχέδιο για το Galaxy Z Fold 7 της επόμενης χρονιάς, η Samsung πρόκειται να επανασχεδιάσει πλήρως το στυλ του το 2025. Η συσκευή στην εικόνα μοιάζει με κάτι περισσότερο από ένα τριπλό τηλέφωνο, από τις τρέχουσες πέντε επαναλήψεις του Galaxy Z Fold.

Ωστόσο, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα εντελώς νέο προϊόν από τον κολοσσό της Νότιας Κορέας που είναι ακόμη πιο μακριά στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Η Samsung προσθέτει 7 γλώσσες και 5 διαλέκτους στο Galaxy AI

Η σειρά Samsung Galaxy είναι μια σειρά φορητών συσκευών που σχεδιάστηκε από τη Samsung Electronics, γνωστή για την τεχνολογία αιχμής και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της. Από κάμερες υψηλής ανάλυσης έως ζωντανές οθόνες και ισχυρούς επεξεργαστές, τα τηλέφωνα Samsung Galaxy καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των χρηστών. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν συχνά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, όπως συνδεσιμότητα 5G, προηγμένη ενσωμάτωση AI και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με έμφαση στον κομψό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, η σειρά Samsung Galaxy εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στους λάτρεις των smartphone σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS