ΑρχικήinetWhatsApp: Δημιουργία εξατομικευμένων avatar μέσω AI;

WhatsApp: Δημιουργία εξατομικευμένων avatar μέσω AI;

Το WhatsApp φαίνεται να εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα generative AI που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εξατομικευμένα avatar του εαυτού τους. Το WABetaInfo ανακάλυψε πρώτο τη νέα λειτουργία στο WhatsApp Beta for Android 2.24.14.7.

WhatsApp avatar AI

Η AI δυνατότητα πιθανότατα θα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό εικόνων και κειμένων που παρέχονται από το χρήστη και με τη βοήθεια του μοντέλου AI Llama της Meta θα δημιουργεί τα avatar.

Ένα screenshot που κοινοποιήθηκε από το WABetaInfo λέει ότι οι χρήστες μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να δημιουργήσουν το avatar χάρη στο AI.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp κυκλοφορεί βελτιωμένες δυνατότητες βιντεοκλήσεων

Για να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο avatar, οι χρήστες του WhatsApp θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφίες του εαυτού τους. Αυτές οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του Meta AI, ώστε να παράγει εικόνες του χρήστη σε διάφορα περιβάλλοντα. Οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν στη συνέχεια να δημιουργήσουν τα avatar τους πληκτρολογώντας “Imagine me” στο Meta AI chat ή σε άλλες συνομιλίες WhatsApp, με μια περιγραφή του περιβάλλοντος (πληκτρολογώντας “@Meta AI imagine me…“).

Η λειτουργία φέρεται να είναι προαιρετική και θα απαιτεί από τους χρήστες να την ενεργοποιήσουν χειροκίνητα στις ρυθμίσεις του WhatsApp.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp προσθέτει ένα βασικό χαρακτηριστικό στο Community events

Η δυνατότητα βρίσκεται υπό ανάπτυξη, επομένως δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει ευρέως διαθέσιμη. Αν κυκλοφορήσει, ενδέχεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφραστούν με ένα μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας avatar που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά τους και τις προτιμήσεις τους. Αυτό προσφέρει μια πιο προσωπική και διασκεδαστική εμπειρία επικοινωνίας.

WhatsApp: Δημιουργία εξατομικευμένων avatar μέσω AI;

Επιπλέον, η δυνατότητα δημιουργίας avatar σε οποιοδήποτε φανταστικό περιβάλλον επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με φίλους και οικογένεια. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την αλληλεπίδραση και την κοινωνική σύνδεση μεταξύ των χρηστών.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Θα επιτρέπει την αλλαγή χρώματος του chat theme;

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και προκλήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η χρήση generative AI για τη δημιουργία avatar στο WhatsApp μπορεί να εγείρει ζητήματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας δεδομένων. Οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται οι προσωπικές τους πληροφορίες και οι εικόνες τους.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS