ΑρχικήReviewsΑναβίωση του κλασσικού Walkman με τη νέα έκδοση Fiio CP13

Αναβίωση του κλασσικού Walkman με τη νέα έκδοση Fiio CP13

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τη διαχρονική παράδοση της ακρόασης μιας κασέτας εν κινήσει; Θα λέγαμε, ότι το να βλέπεις την κασέτα την ώρα που ακούς την αγαπημένη σου μίξη ή ένα προηχογραφημένο άλμπουμ είναι ακόμα καλύτερο. Αυτή την εμπειρία προσφέρει η νέα διαφανής έκδοση του Fiio CP13, μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού Walkman, που έκλεψε την παράσταση στην CES 2024.

Fiio CP13

Δείτε επίσης: Το YouTube συζητά με εταιρείες για AI-generated μουσική

Η διαφανής έκδοση προστίθεται στα υπάρχοντα χρώματα του CP13 (κόκκινο/ασημί, μπλε/ασημί και άσπρο/μαύρο) με επίσημη τιμή $129. Ωστόσο, παρατηρούμε ότι η Amazon το προσφέρει ήδη σε χαμηλότερη τιμή, μόλις $99.

Το CP13 είναι πραγματικά ένας φόρος τιμής στις χρυσές εποχές του αναλογικού ήχου. Η συσκευή δεν περιλαμβάνει Bluetooth για ασύρματα ακουστικά, ούτε προσφέρει ψηφιακή αποθήκευση ή αναπαραγωγή οποιουδήποτε είδους. Απλώς ανοίγετε μια κασέτα, συνδέετε ένα σετ ενσύρματων ακουστικών μέσω της υποδοχής 3,5 mm και πατάτε το κλασικό, μεγάλο κουμπί αναπαραγωγής.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις. Πρώτα και κύρια, η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορεί να νοσταλγείτε την εποχή των κασετών, αλλά σίγουρα δεν θα σας λείψει η ανάγκη να αλλάζετε σετ AA μπαταριών στη μέση του άλμπουμ. Γι’αυτό, το CP13 προσφέρει 13 ώρες αναπαραγωγής και μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω της θύρας USB-C.

Fiio CP13

Διαβάστε περισσότερα: Τέλος εποχής για το MTV News – Διαγράφει τα αρχεία της μουσικής της δημοσιογραφίας

Επίσης, ο ενισχυτής και ο κινητήρας έχουν αναβαθμιστεί σε σχέση με τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα. Έτσι, ενώ οι κασέτες παραμένουν το ίδιο παραδοσιακές, υπάρχει πιθανότητα να ακούγονται καλύτερα από ό,τι θυμάστε στο CP13.

Πηγή: digitaltrends

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS