ΑρχικήUpdatesΔιαρροή επιβεβαιώνει ότι η Apple θα λανσάρει "Home Accessory"

Διαρροή επιβεβαιώνει ότι η Apple θα λανσάρει “Home Accessory”

Ο κώδικας που ανακαλύφθηκε στο backend της Apple από το MacRumors επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία εργάζεται πράγματι σε ένα “Home Accessory” (αξεσουάρ για το σπίτι), πέρα από το HomePod και το Apple TV.

apple home accessory

Ο κωδικός αναφέρεται σε μια συσκευή με το αναγνωριστικό “HomeAccessory17,1”, το οποίο αποτελεί μια νέα κατηγορία αναγνωριστικού. Το όνομα θυμίζει το αναγνωριστικό “AudioAccessory” του HomePod.

Διαβάστε ακόμη: iPhone X, AirPods και HomePod πρώτης γενιάς μπαίνουν στη λίστα των «Vintage» προϊόντων

Είναι αξιοσημείωτο ότι το 17,1 στο όνομα του αναγνωριστικού υποδηλώνει πως αυτή η συσκευή ενδέχεται να εξοπλιστεί με το επερχόμενο chip A18 της Apple, το οποίο θα ενσωματωθεί και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 φέτος. Με το chip A18, η συσκευή HomeAccessory θα διαθέτει τη λειτουργία “Apple Intelligence”.

Ο κώδικας αποκαλύπτει ότι αυτό το “Home Accessory” θα εκτελεί μια παραλλαγή του λογισμικού tvOS, παρόμοια με το ‌HomePod‌. Φέτος, το MacRumors ανακάλυψε ενδείξεις για την ανάπτυξη του homeOS από την Apple, το οποίο ενδέχεται να αποτελεί το λογισμικό που θα τρέχει σε αυτή τη συσκευή.

Apple Home Accessory

Δείτε περισσότερα: Αποκαλύπτεται το νέο Apple HomePod με οθόνη LCD

Σε σχετική σημείωση, ο κώδικας αναφέρεται και σε δύο μοντέλα Apple TV – AppleTV14,4 και AppleTV14,5 – που ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με φήμες, μια ενημερωμένη έκδοση του Apple TV ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει νέα iPhone, iPad και ίσως και άλλα προϊόντα τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS