ΑρχικήinetΤα YouTube Music και Amazon Music έρχονται στα EVs της Tesla

Τα YouTube Music και Amazon Music έρχονται στα EVs της Tesla

Η Tesla κατάφερε να συνάψει πολλές συνεργασίες με σημαντικούς προγραμματιστές λογισμικού για να μεταφέρει τις εφαρμογές τους στα αυτοκίνητά της. Και τώρα προσθέτει δύο ακόμα δημοφιλείς εφαρμογές στα συστήματα των Tesla EV, τις YouTube Music και Amazon Music.

Δείτε επίσης: Κινέζικες εταιρείες EV οχημάτων απειλούν την Tesla

YouTube Music Tesla

Τα Android, iOS, Windows και Mac OS είναι μερικά μόνο από τα λειτουργικά συστήματα που παρέχουν πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες. Ωστόσο, η Tesla που ανήκει στον Elon Musk δεν χρησιμοποιεί κανένα από τα οικοσυστήματα που σχετίζονται με αυτά τα λειτουργικά συστήματα όπως το Android Auto και το Apple CarPlay.

Αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα για το λειτουργικό σύστημα της Tesla, το οποίο προσφέρει ήδη στους οδηγούς πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις σημαντικές εφαρμογές και υπηρεσίες που προσφέρουν και τα άλλα λειτουργικά συστήματα.

Δυστυχώς, υπήρχαν δύο υπηρεσίες που έλειπαν από τα Tesla μέχρι πρόσφατα, το Amazon Music και το YouTube Music. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς η εφαρμογή Not a Tesla (μέσω του Android Authority) αναφέρει ότι και οι δύο υπηρεσίες ροής μουσικής έρχονται στα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla.

Δείτε ακόμα: Το Tesla Model 3 είναι πλέον πιο οικονομικό από το Toyota Camry στο Leasing

Προφανώς, πολλά μοντέλα Tesla λαμβάνουν μια νέα ενημέρωση, η οποία προσθέτει υποστήριξη για το Amazon Music και το YouTube Music μεταξύ άλλων. Συγκεκριμένα, τα Tesla S, Tesla 3, Tesla X και Tesla Y είναι κατάλληλα για αυτήν την ενημέρωση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Παρόλο που οι οδηγοί της Tesla μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στo YouTube Music με τα αυτοκίνητά τους, συνδέοντας τα τηλέφωνά τους μέσω Bluetooth, η εμπειρία είναι περιορισμένη, επειδή χάνει πολλές λειτουργίες που κατά τα άλλα είναι διαθέσιμες στην εγγενή εφαρμογή.

Το πιο σημαντικό, το YouTube Music επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να ακούν τις δικές τους λίστες αναπαραγωγής χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν συνδρομή όπως άλλες υπηρεσίες ροής μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί της Tesla θα εξοικονομήσουν πολλά χρήματα εάν έχουν ήδη εγγραφεί σε μια διαφορετική υπηρεσία ροής μουσικής (δηλαδή το Spotify).

Τα κακά νέα είναι ότι δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει η νέα ενημέρωση, αλλά υποψιαζόμαστε ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός μετά τη διαρροή του changelog.

Δείτε επίσης: Δεκάδες Tesla Cybertruck βανδαλίστηκαν – Συνθήματα κατά του Elon Musk

Το YouTube Music, που σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στα μοντέλα της Tesla, είναι μια πλατφόρμα streaming μουσικής που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν, να ακούσουν και να απολαύσουν μια ποικιλία μουσικών κομματιών από όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα εκτενές αρχείο τραγουδιών και άλμπουμ, προσαρμοσμένων playlists, καθώς και προτάσεις βασισμένες στις προσωπικές προτιμήσεις και το ιστορικό ακροάσεων των χρηστών. Με τη δυνατότητα πρόβασης τόσο δωρεάν όσο και με συνδρομή για επιπλέον λειτουργίες όπως η ακρόαση εκτός σύνδεσης και η απουσία διαφημίσεων, το YouTube Music έχει καταφέρει να γίνει ένα δημοφιλές εργαλείο για τους λάτρεις της μουσικής παγκοσμίως.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS