ΑρχικήUpdatesXiaomi: Θα καταργήσει τα System Ads;

Xiaomi: Θα καταργήσει τα System Ads;

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των τηλεφώνων Xiaomi όλα αυτά τα χρόνια ήταν η συχνή εμφάνιση των system ads.

xiaomi system ads

Παρόλο που η εταιρεία έχει μειώσει τα επίπεδα των διαφημίσεων συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, η πλήρης απενεργοποίησή τους παραμένει χρονοβόρα. Ευτυχώς όμως, φαίνεται πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε αυτό.

Δείτε περισσότερα: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Xiaomi ετοιμάζει ήδη το δεύτερο EV της

Το SmartPrix και ο leaker Yogesh Brar αποκάλυψαν ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε μια λειτουργία για την απενεργοποίηση των system ads στις εφαρμογές του συστήματος στο HyperOS Android της. Το outlet δημοσίευσε ένα GIF που απεικονίζει μια επιλογή “διαφημίσεις σε εφαρμογές συστήματος”, διαθέσιμη μέσω του μενού ρυθμίσεων. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Xiaomi system ads

Εάν επιβεβαιωθεί, αυτό θα αποτελέσει σημαντική βελτίωση σε σχέση με την τρέχουσα προσέγγιση. Οι χρήστες Xiaomi που θέλουν να απενεργοποιήσουν τα system ads, πρέπει προς το παρόν, να απενεργοποιήσουν πρώτα την εφαρμογή MSA και στη συνέχεια να επισκεφτούν το μενού ρυθμίσεων σε κάθε σημαντική εφαρμογή συστήματος.

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη σε ένα Xiaomi 13 Pro που λειτουργούσε με δοκιμαστική έκδοση του HyperOS. Συνεπώς, μην αναμένετε άμεση κυκλοφορία.

Διαβάστε επίσης: Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi MIX Flip έκανε την εμφάνισή του

Ρωτήσαμε τη Xiaomi για αυτό και θα ενημερώσουμε το άρθρο μας όταν/εάν ο κατασκευαστής μας απαντήσει. Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι αυτή η ρύθμιση θα είναι διαθέσιμη και για παλαιότερα και οικονομικότερα τηλέφωνα με MIUI.

Πηγή: androidauthority

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS