ΑρχικήinetiPhone 17 "Slim": Όλες οι προβλέψεις για το νέο μοντέλο

iPhone 17 “Slim”: Όλες οι προβλέψεις για το νέο μοντέλο

Φήμες λένε ότι η Apple ετοιμάζει μια σημαντική αλλαγή για το 2025, αφού σχεδιάζει να αποσύρει την έκδοση “Plus” στη σειρά iPhone 17 και να φέρει ένα iPhone “Slim”. Η νέα συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025, αλλά δεν είναι σίγουρο αν η Apple θα ονομάσει τελικά αυτό το μοντέλο Slim.

iPhone 17 Slim

Είναι ενδιαφέρον ότι ήδη συζητάμε για το iPhone 17, ενώ περιμένουμε ακόμα την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16, το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Ας δούμε, τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για το iPhone 17 Slim.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να διαγράψετε τα cookies για ενίσχυση απορρήτου;

Πιο λεπτός σχεδιασμός

Σύμφωνα με το The Information, το νέο μοντέλο iPhone 17 Slim της Apple θα έχει «σημαντικά πιο λεπτό» σχεδιασμό με πλαίσιο αλουμινίου, αντί για περίβλημα τιτανίου (που έχουν τα μοντέλα Pro της Apple). Λέγεται, ακόμα, ότι η συσκευή θα διαθέτει πιο στενό Dynamic Island, πιθανώς λόγω της υιοθέτησης ενός μικρότερου “metalens” για το σύστημα Face ID. Ο σχεδιασμός του νέου iPhone μπορεί να μοιάζει περισσότερο με αυτόν του iPhone Χ.

Μικρότερη οθόνη

Ο αναλυτής της Haitong International Securities, Jeff Pu, ισχυρίζεται ότι το iPhone 17 Slim θα έχει μια οθόνη 6,6 ιντσών. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, θα είναι λίγο μικρότερη (6,55 ίντσες). Λέγεται ότι η Apple δοκιμάζει διαφορετικά σχέδια για το πιο λεπτό τηλέφωνό της, επομένως δεν είναι σίγουρο αν ισχύουν οι εκτιμήσεις των αναλυτών.

Μετατόπιση καμερών

Σύμφωνα με αναφορές, που έχουν κυκλοφορήσει, το επερχόμενο iPhone 17 “Slim” θα έχει κάμερες σε τοποθεσίες που δεν έχουμε ξαναδεί (σε iPhone). Οι πίσω κάμερες θα μπορούσαν να μετακινηθούν στο κεντρικό και πάνω μέρος της συσκευής.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε τα AirPods με ένα iPhone ή iPad;

Βελτιωμένη κάμερα Selfie

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, ολόκληρη η σειρά iPhone 17 θα διαθέτει selfie κάμερα 24 megapixel με six-element φακό. Τα iPhone 14 και 15 διαθέτουν μπροστινή κάμερα 12 megapixel με πέντε lens elements και η επερχόμενη σειρά iPhone 16 αναμένεται να διαθέτει το ίδιο hardware.

Αντιανακλαστική επίστρωση

Όλα τα μοντέλα iPhone 17 θα διαθέτουν μια αντιανακλαστική οθόνη που είναι πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές από την οθόνη που διαθέτουν τώρα τα μοντέλα iPhone 15. Λέγεται ότι το εξωτερικό γυαλί θα έχει ένα «υπερ-σκληρό αντιανακλαστικό στρώμα» που είναι «πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές». Δεν είναι σαφές εάν η Apple σχεδιάζει να υιοθετήσει το Gorilla Glass Armor που χρησιμοποιεί η Samsung, αλλά είναι πιθανό.

Τεχνολογία ProMotion

Σύμφωνα με το The Elec, όλα τα μοντέλα iPhone 17 θα διαθέτουν οθόνες OLED με τεχνολογία low-power backplane, φέρνοντας για πρώτη φορά το ProMotion στα non-Pro μοντέλα της Apple. Η τεχνολογία ProMotion επιτρέπει στην οθόνη να ανεβάζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για πιο ομαλό scrolling και καλύτερη θέαση βίντεο.

Δείτε επίσης: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα

Εσωτερικές αναβαθμίσεις

Ο αναλυτής της Haitong, Jeff Pu, ισχυρίζεται ότι το iPhone 17 “Slim” θα διαθέτει 8 GB RAM, ενώ το The Information λέει ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη και με το τσιπ A19 της Apple.

Υψηλότερη Τιμή

Υπάρχουν φήμες ότι το iPhone 17 Slim θα μπορούσε να έχει υψηλότερη τιμή από το μοντέλο Pro Max. Αν είναι έτσι, τότε ίσως το «iPhone Slim» να καταλήξει να είναι το «iPhone Ultra» για το οποίο ακούγονται πολλά εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι παραπάνω φήμες ακούγονται πολύ ενδιαφέρουσες. Μια συσκευή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών. Η εταιρεία φροντίζει να κρατά ευχαριστημένους τους πιστούς πελάτες της. Η Apple δεν είναι ένας απλός “παίκτης” στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας. Είναι ένας από τους κυρίαρχους παράγοντες, χάρη στην επίμονη επιδίωξή της για καινοτόμο σχεδιασμό και τολμηρές τεχνολογικές πρωτοβουλίες. Και αυτό το δείχνει σε κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί. Αποτελεί παράδειγμα εταιρείας που δεν αναφέρεται απλώς στην τεχνολογική πρόοδο, αλλά ορίζει και δρομολογεί τις σύγχρονες τάσεις. 

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS