ΑρχικήinetΤο Xiaomi Mix Fold 4 θα είναι το λεπτότερο foldable στον κόσμο

Το Xiaomi Mix Fold 4 θα είναι το λεπτότερο foldable στον κόσμο

Η Honor και η Samsung δεν είναι οι μόνες που σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν νέα πτυσσόμενα smartphone αυτόν τον μήνα. Η κινεζική κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον δύο νέα πτυσσόμενα από τον Ιούλιο: το Mix Fold 4 και το Mix Flip.

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Xiaomi ετοιμάζει ήδη το δεύτερο EV της

Xiaomi Mix Fold 4

Και τα δύο smartphone της Xiaomi θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Κίνα, αλλά οι φήμες λένε ότι τουλάχιστον ένα από αυτά, το Mix Fold 4, θα κυκλοφορήσει διεθνώς μέχρι το τέλος του έτους.

Ο αξιόπιστος leaker Ice Universe ισχυρίζεται ότι το Mix Fold 4 θα είναι το πρώτο μοντέλο Mix Fold της Xiaomi που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Και όχι μόνο! Το Mix Fold 4 θα είναι το λεπτότερο foldable στον κόσμο, που θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά.

Επί του παρόντος, το Magic V2 είναι το λεπτότερο foldable στον κόσμο (9,9 mm), αλλά η Honor λέει ότι το επερχόμενο Magic V3 του θα είναι ακόμη πιο λεπτό. Η Ice Universe λέει ότι το Mix Fold 4 θα πέσει κάτω από τα 10 χιλιοστά.

Δείτε ακόμα: Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi MIX Flip έκανε την εμφάνισή του

Το Mix Fold 4 είχε προηγουμένως φημολογηθεί ότι θα παραμείνει αποκλειστικό στην Κίνα, όπως και τα άλλα δύο πτυσσόμενα Xiaomi, αλλά φαίνεται ότι ο κατασκευαστής τηλεφώνων είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί άλλες μάρκες σε παγκόσμιο επίπεδο.

λεπτότερο foldable

Δεν είναι σαφές εάν το άλλο πτυσσόμενο Xiaomi σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην Κίνα αργότερα αυτό το μήνα. Το Mix Flip, θα κυκλοφορήσει επίσης διεθνώς, αλλά μια προηγούμενη έκθεση ισχυρίζεται ότι το πτυσσόμενο clamshell της Xiaomi θα ακολουθήσει επίσης την παγκόσμια διαδρομή.

Εκτός από το πιο λεπτό αναδιπλούμενο στον κόσμο, το Mix Fold 4 φημολογείται επίσης ότι είναι το πρώτο του είδους του που διαθέτει βαθμολογία αντοχής στο νερό. Προηγούμενες αναφορές υποστηρίζουν ότι το Mix Fold 4 διαθέτει ρύθμιση τετραπλής κάμερας (50MP + 60MP + 12MP + 10MP) και μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκαν ευπάθειες σε Xiaomi Android συσκευές

Εάν η Xiaomi σχεδιάζει να παρουσιάσει τα νέα της πτυσσόμενα αυτό το μήνα, η κινεζική εταιρεία θα πρέπει να επιβεβαιώσει το γεγονός τις επόμενες εβδομάδες. Διαφορετικά, η κυκλοφορία μπορεί να μην πραγματοποιηθεί μέχρι τον Αύγουστο, όπως ακριβώς συνέβη με τα προηγούμενα μοντέλα Mix Fold.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS