ΑρχικήinetiOS 18 Public Beta έρχεται σύντομα, ετοιμάστε το iPhone σας

iOS 18 Public Beta έρχεται σύντομα, ετοιμάστε το iPhone σας

Η Apple τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι η πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, επομένως θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή σύντομα.

Δείτε επίσης: iOS 18: Δείτε τον πλήρη οδηγό με όλες τις νέες δυνατότητες!

apple ios 18 ai


Πώς να ετοιμάσετε τη συσκευή σας

Η εγγραφή στο δωρεάν δημόσιο πρόγραμμα δοκιμών beta της Apple είναι απλή: επισκεφτείτε τη διεύθυνση beta.apple.com, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple ID και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Αφού εγγραφείτε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας και πατήστε Γενικά → Ενημέρωση λογισμικού → Ενημερώσεις Beta. Εδώ θα εμφανίζεται η δημόσια έκδοση beta του iOS 18 μόλις είναι διαθέσιμη και θα μπορείτε να την πατήσετε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Λάβετε υπόψη ότι το iPhone πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίδιο Apple ID που είναι εγγεγραμμένο στο δημόσιο πρόγραμμα beta.

Λόγω σφαλμάτων λογισμικού και άλλων πιθανών προβλημάτων, συνιστούμε να εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 σε δευτερεύον iPhone, αντί για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Συνιστούμε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στο Mac σας πριν εγκαταστήσετε το λογισμικό beta στη συσκευή, για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δείτε ακόμα: Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 19, iPadOS 19 και macOS 16

iPhone

Νέα χαρακτηριστικά

Το iOS 18 εισάγει νέες επιλογές προσαρμογής για την Αρχική οθόνη και το Κέντρο Ελέγχου, μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Photos, τη δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε emoji ως Tapback στην εφαρμογή Messages, μια επιλογή κλειδώματος εφαρμογών πίσω από το Face ID ή το Touch ID και πολλά άλλα.

Το tentpole χαρακτηριστικό του iOS 18 που έρχεται με τη beta έκδοση είναι η σουίτα λειτουργιών AI, Apple Intelligence. Αυτές οι λειτουργίες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη γραφή σας, να συνοψίσετε τις ειδοποιήσεις σας, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα emoji και εικόνες και πολλά άλλα. Το Apple Intelligence θα τροφοδοτήσει επίσης μια πιο έξυπνη έκδοση του Siri με επίγνωση on-screen, βαθύτερα στοιχεία ελέγχου ανά εφαρμογή και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Με το iOS 18 μπορείτε να δώσετε στο Siri νέο όνομα

Οι λειτουργίες Apple Intelligence δεν έχουν ακόμη προστεθεί σε καμία έκδοση beta για προγραμματιστές iOS 18, επομένως ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες στην πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 18.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS