ΑρχικήUpdatesSpotify: Οι χρήστες μπορούν τώρα να αφήνουν σχόλια σε podcast

Spotify: Οι χρήστες μπορούν τώρα να αφήνουν σχόλια σε podcast

Το Spotify λανσάρει μια νέα ενδιαφέρουσα δυνατότητα που θα επιτρέπει την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των creators και του κοινού. Αυτή η νέα δυνατότητα του Spotify επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν σχόλια σε podcast. Η εταιρεία επιτρέπει ήδη στους podcasters να κάνουν δημοσκοπήσεις και Q&As, αλλά τα σχόλια προσφέρουν έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το κοινό.

Spotify podcast σχόλια

Τα σχόλια θα είναι ιδιωτικά από προεπιλογή (όπως συμβαίνει και με τις απαντήσεις στα Q&A). Αυτό σημαίνει ότι οι creators θα πρέπει να εγκρίνουν κάθε σχόλιο που θέλουν να εμφανίζεται δημόσια. Μάλιστα, το Spotify δίνει τη δυνατότητα στους creators να επιλέξουν αν θα λαμβάνουν σχόλια για ολόκληρη την εκπομπή τους ή μόνο για συγκεκριμένα επεισόδια. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν να μην έχουν καθόλου σχόλια. Η λειτουργία δεν είναι υποχρεωτική.

Δείτε επίσης: Το Spotify φιλοξενεί 250.000 βίντεο podcast το 2024

Από εδώ και στο εξής, οι creators μπορούν να διαχειρίζονται σχόλια στη web εφαρμογή Spotify for Podcasters. Επίσης, η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη και στην ανανεωμένη mobile εφαρμογή Spotify for Podcasters που θα κυκλοφορήσει σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Τα σχόλια για τους ακροατές podcast θα είναι διαθέσιμα ως μέρος μιας σταδιακής κυκλοφορίας που ξεκινά σήμερα στις περισσότερες αγορές του Spotify.

Δείτε επίσης: Το Spotify Jam μπορεί σύντομα να αποκτήσει λειτουργία συνομιλίας

Η νέα λειτουργία σχολίων στα podcast του Spotify προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεση ανατροφοδότηση από το κοινό τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους δημιουργούς να κατανοήσουν καλύτερα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των ακροατών τους, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν το περιεχόμενό τους ανάλογα.

Επιπλέον, οι creators μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σχόλια για να ενισχύσουν το engagement με το κοινό τους. Η δυνατότητα απάντησης σε σχόλια και η συμμετοχή σε συζητήσεις μπορεί να δημιουργήσει μια πιο προσωπική σχέση με τους ακροατές, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας γύρω από το podcast.

Δείτε επίσης: Το Spotify ανεβάζει ξανά την τιμή, πιο ακριβό από το Apple Music

Η λειτουργία σχολιασμού μπορεί επίσης να βοηθήσει τους δημιουργούς να εντοπίσουν και να διορθώσουν πιθανά προβλήματα στο περιεχόμενό τους. Τα σχόλια μπορούν να παρέχουν χρήσιμες υποδείξεις και κριτικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα των επεισοδίων.

Τέλος, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σχόλια ως πηγή έμπνευσης για μελλοντικά επεισόδια. Οι προτάσεις και οι ερωτήσεις των ακροατών μπορούν να οδηγήσουν σε νέες ιδέες και θεματολογίες που θα κρατήσουν το περιεχόμενο φρέσκο και ενδιαφέρον.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS